Şampiyonlar Ligi Bayern Münih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın maçı ne zaman, saat kaçta? Bayern Münih-Beşiktaş karşılaşması hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Karşılaşma şifreli mi yoksa şifresiz kanaldan mı verilecek?

Siyah beyazlı ekibimiz Beşiktaş’ın Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına az bir süre kaldı… Gruptan lider çıkarak kura çekimine seribaşı katılan ve Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş, bu zorlu karşılaşmadan avantajlı dönmek istiyor.

Peki, Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman oynanacak? Futbol severlerin ilgiyle takip edeceği Beşiktaş Bayern München maçı hangi kanalda olacak? İşte tüm detaylar...

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan ve bunu da lider olarak yapan Beşiktaş, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katıldı ve Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Turu geçmek için elinden gelenin en iyisini yapacak olan temsilcimiz Beşiktaş 2017 - 2018 sezonunda tarih yazmak istiyor. Futbol severlerin ilgiyle takip edeceği Beşiktaş Bayern München maçı ne zaman, hangi kanalda olacak?

BEŞİKTAŞ-BAYERN MÜNCHEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Bayern Münih Tivibu Spor ve TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

20 Şubat Salı (Şifresiz kanalda olacak)…

Beşiktaş’ın sahasındaki ikinci maç ise 14 Mart’ta şifreli kanalda yayınlanacak.

Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. 2017-2018 sezonu final karşılaşması ise Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek.

Beşiktaş’ın oldukça güçlü bir rakiple karşılaşacağı biliniyor ancak Beşiktaş, çok güçlü takımların olduğu gruptan lider çıktı ve ara transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirdi. Süper Lig’de her ne kadar dalgalanmalı bir dönem geçirse de Şampiyonlar Ligi’ndeki istikrarını koruyacaktır.

İŞTE SON 16 TURUNDAKİ EŞLEŞMELER!

Juventus - Tottenham

Basel - Manchester City

Porto - Liverpool

Sevilla - Manchester United

Real Madrid - PSG

Shakhtar Donetsk - Roma

Chelsea - Barcelona

2017-2018 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarımızda forma giyecek oyuncularımızın listesi şöyle:

29- Tolga Zengin

1-Fabricio Agosto Ramirez

3-Adriano Correia

88-Caner Erkin

77-Gökhan Gönül

5- Pepe

6-Dusko Tosic

18-Tolgay Arslan

8-Ryan Babel

13-Atiba Hutchinson

17-Jeremain Lens

12-Gary Medel

10-Oğuzhan Özyakup

7-Ricardo Quaresma

94-Anderson Talisca

20-Necip Uysal

11-Mustafa Pektemek

9-Alvaro Negredo

18 Şub 2018 - 16:52 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler