Şampiyon oldular 30 bini kaptılar

Yok böyle prim!..

Şampiyon oldular 30 bini kaptılar

Contakt Gayrimenkul'un sponsorluğunda düzenlenen basın turnuvasında Entopest takımıyla şampiyon olan kadroya, Entosav yönetim kurulu, bayram öncesi 30 bin TL prim vererek, takdir edilecek bir davranışa imza attı. Ünsa Çatı’yı finalde 2-0 yenerek Şampiyon olan Entopestli futbolcular, aldıkları şampiyonluk primi sonrasında Entosav yönetim kuruluna teşekkür etti. Entosav kurmayları, Kocaeli'ndeki böylesi organizasyonlara her zaman destek vereceklerinin altını çizdi ve başarılı geçen turnuvada emeği geçenleri kutladı.

19 Tem 2015 - 16:47 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler