Onlar coştu, o yoruldu!

Tüm yurtta olduğu gibi İzmit’te de Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu vardı ancak bu coşkudan arda kalanlar, temizlik personelini bir hayli yordu

Onlar coştu, o yoruldu!
Onlar coştu, o yoruldu!
Haber albümü için resme tıklayın

Galatasaray’ın şampiyon olması tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’deki taraftarlarınca da coşkuyla kutlandı. Eline takımının bayrağını alan, üzerine GS forması giyen yüzlerce kişi İzmit’in caddelerini inletti, araçlar konvoylar eşliğine saatlerce korna çalarak tur attı. Şampiyonluk coşkusu kavgasız, kazasız belasız geçti, çevik kuvvet de olası bir saldırı ya da taşkınlığa karşı İzmit’in farklı noktalarında hazır bulundu. Ancak coşkudan geriye kalanlar temizlik görevlilerini gece gece bir hayli yordu. Belsa Plaza’da maçı izleyip sonrasında plazanın önünde meşaleler yakarak coşan taraftarlar, yaktıkları meşalelerin çöplerini yerlere atınca ortaya hoş olmayan görüntüler çıktı. Onlarca sönmüş meşaleyi o bölgede görevli olan tek bir temizlik personeli saatlerce temizlemek için uğraştı.

20 May 2018 - 09:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler