Oktay Derelioğlu Darıca G.B.’den ayrıldı!

Darıca G.B’de alacakları için TFF’ye başvurduğu gerekçesiyle teknik sorumlu Oktay Derelioğlu'nun sözleşmesi tek taraflı feshedildi

Sezon başından bu yana maddi sorunla boğuşan Darıca G.B’de teknik sorumlu Oktay Derelioğlu aybaşında futbolcularla birlikte alacakları için Tff’ye başvurmuş, hafta içindeki Antalyaspor kupa maçı sonrasında da sahipsiz bırakıldıkları, eğer ödeme yapılmazsa takımın 15 gün içinde dağılacağı açıklaması yapmıştı. Kulübün, takımın geleceğiyle ilgili ilçede önceki gün Belediye Başkanlığı öncülüğünde olağanüstü toplantı gerçekleştirildi.

YOLLAR AYRILDI

Toplantıda Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kısa süreçte takıma ödeme yapılacağını söyledi. Bu arada toplantıda alacakları için TFF’ye başvurduğu gerekçesiyle teknik direktör Oktay Derelioğlu ile yolların ayrılması kararı alındı. Sözleşme tek taraflı feshedildi. Yola İlter Kasap’ın sezon başında getirdiği yardımcı antrenörlerle devam edileceği, kısa süreçte bu ekibe bir teknik direktörün katılacağı belirtildi. Öte yandan Oktay Derelioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

TALİHSİZ BİR KARAR

''Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübüne teknik direktör olarak göreve başladığım 15.10.2018 tarihinden bugüne dek mevcut yönetimin ben ve ekibime anlaşma şartlarımızda yer alan peşinat, maaş ve hakedilen prim de dahil olmak üzere hiçbir ödeme yapmaması sonucu 03.12.2018 tarihinde alacaklarımız için bizler de futbolcular gibi hukuki yola başvurduk. Bunun neticesinde ekibimizin takıma ligdeki ve Türkiye Kupası’ndaki katkısını gözetmeden hakedişlerimizin talebi gerekçe gösterilerek talihsiz bir kararla 07.12.2018 tarihinde yönetim kurulu tarafından sözleşmelerimiz tek taraflı feshedilmiştir.Tüm spor kamuoyunun bilmesini isterim.''

07 Ara 2018 - 16:04 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler