Nasut Kayalı için duygulandıran klip!

Kocaelispor’un yaşayan efsanesiydi, önceki gün 91 yaşında hayata gözlerini yumdu… Bu takımın kurulmasında büyük paya sahip olan Nasut Kayalı’yı taraftarlar unutmadı. Bir taraftar, Kayalı için duygulandıran bir klip hazırladı

Kocaelispor’un kurulmasında büyük paya sahip olan ve geniş bir kesim tarafından sevilip sayılan Nasut Kayalı, dün son yolculuğuna yoğun bir katılımla uğurlandı. Spor, siyaset ve iş dünyasından kentin tanınmış pek çok isminin katıldığı cenaze merasiminde, Kayalı’nın tabutunun üzerinde aşık olduğu yeşil siyahlı forma vardı.

91 yaşında hayata gözlerini yuman Kayalı, Kocaelispor ve bu kent için unutulmayacak bir çınar… Dün son yolculuğuna uğurlanan Nasut Kayalı’yı bu renklerin aşığı taraftarlar da unutmadı. Yunus Yıldız isimli Kocaelispor aşığı, Kayalı için duygulandıran bir klip hazırladı. Bu klipini “Başka Kocaelispor Yok” adlı Facebook sayfasında paylaşan Yunus Yıldız’ın bu videosu anlamlı bir sözle noktalanıyor… Evet, unutmayacağız seni Kocaelispor’un, kentin ağabeyi Nasut Kayalı…

22 Şub 2018 - 09:44 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler