Milli karatecimiz barış elçisi oluyor

Gölcüklü milli sporcumuz Olcay Küçükateş, barış elçisi olarak İsrail’e gidiyor. Bu önemli görev için davet alan Küçükateş, 12-15 Şubat’ta İsrail’de olacak

Kocaeli’nin ve Türkiye’nin gururu karate şampiyonu ve antrenörü, Gölcüklü milli sporcumuz Olcay Küçükateş, 12-15 Şubat tarihlerinde barış elçisi olarak Budo for Peace organizasyonu aracılığıyla İsrail’e gidecek. Davet üzerine İsrail’de bulunacak olan Küçükateş, geleneksel dövüş sanatları eğitimi ve felsefesinin doğası, ideallerinin içselleştirilmesi yoluyla hem kendi içlerinde, hem de komşularıyla ve çevrelerinde barış içinde yaşamanın, karşılıklı saygı ve uyumun davranışsal değerlerini gençlere öğretmek ve onları eğitmek için, kültürel elçisi olarak İsrail’de bulunacak. Türkiye TİKA başkanıyla da Kudüs’te bir araya gelip, Filistinli genç sporcular için yapabilecekleri projeleri görüşecek.

08 Şub 2018 - 13:53 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler