Kocaelispor’un yeni teknik adamı o takımı şampiyon yaptı..!

Geçtiğimiz sezon Kocaelispor’la plaf-off oynayan Altay’ın başındaki isim Cüneyt Biçer takımını bir üst lige taşımıştı. Kocaelispor istifa eden Fatih Kavlak’ın yerine Cüneyt Biçer’le anlaştı

Kocaelispor’un birkaç ay önce göreve gelen teknik direktörü Fatih Kavlak görevinden istifa etmişti. Kavlak’ın yerine gelecek isim belli oldu. Geçtiğimiz sezon Altay’ı şampiyon yapan, Kocaelispor karşılaşmasında galip gelen teknik direktör Cüneyt Biçer Kocaelispor’un başına getirildi.

Altay altyapısından yetiştiği kulüpte 12 yıl futbolcu olarak hizmet veren, 2010-2011 sezonunda ise TFF 1'inci Lig'de teknik direktör Ercan Ertemçöz'ün ekibinde yer alan 41 yaşındaki Biçer, 2011 yılında doğan büyük oğlunun ismini Altay koydu.

2005-06'da Ercan Ertemçöz'ün yardımcısı olarak Pazarspor'da antrenörlüğe başlayan Cüneyt Biçer, bir yıl Bucaspor altyapısında görev aldıktan sonra tekrar Ertemçöz'le birlikte Muğlaspor'da, Mesut Toros'la birlikte Ulucakspor'da çalıştı. 2009-10'da altyapı koordinatörü olarak gittiği Azerbaycan ekibi FC Bakü'de Bülent Korkmaz'ın ayrılması üzerine teknik direktörlüğe getirilen Biçer, takımı ligde ikinci, kupa şampiyon yaptı. Çankırıspor ve Balçovaspor'u da çalıştıran Cüneyt Biçer, geçen sezon şubat ayında başlayan Nazilli'deki görevinden ayrıldı ve Altay’ın başına geçti. Altay’la yollarını ayıran Biçer artık Kocaelispor’da görev yapacak.

14 Ara 2017 - 16:20 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler