Kocaelispor’un U12 takımı iftarda buluştu

Kocaelispor’un geleceğinin teminatı olan futbolcuları yetiştiren Altyapı Koordinatörü Aydın Günaydın ve hocalarının da katıldığı, U12 takımının futbolcu aileleri tarafından düzenlenen kaynaşma ve uyum iftarı oldukça keyifli geçti

Kocaelispor’un U12 takımı iftarda buluştu
Kocaelispor’un U12 takımı iftarda buluştu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor’un U12 takımında top koşturan futbolcular ve aileleri, imece usulü ile bir iftar programı düzenledi. Yeşil siyahlı ekibimiz Kocaelispor’un Altyapı Koordinatörü Aydın Günaydın ve hocaları Emre Denizli, Ercan Ağaçe, Kerem Nazlıgül, İbrahim Yılmaz ile Tesis Sorumlusu Yılmaz Yoldadurmaz’ın da katılım gösterdiği kaynaşma ve uyum iftarına ilgi büyüktü. Futbolcu ve velilerinin yer aldığı iftar programı oldukça keyifli geçti. Programda kısa bir konuşma yapan Aydın Günaydın, “Bu mütevazi organizasyonu hazırlayanlara çok teşekkür ederim. Tüm çocuklarımıza ve velilerine duyarlılıklarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Sporun sıcak, samimi ve birleştirici güzelliğini bir kez daha yaşamış olduk. Her şey Kocaelispor ve o bayrağı ileri taşıyacak çocuklarımız için” dedi. Gece, hoş muhabbet ve sohbetle son buldu.

Yemeğe katılan altyapıdaki U12 futbolcuları şöyle: Murat Yağız Özdemir, Ege Bilim, Hilmi Can Tok, Kaan Ortac, Yagız Yolcu, Başar Erenkaya, Çınar Semizoğlu, Hikmet Çağrı Kurt, Göktuğ Altay, Efehan Çakır, Alperan Can, Metehan Çicek, Mert Katıoğlu, Eray Çınar.

11 Haz 2018 - 14:27 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler