Kocaelispor’dan Nasut Kayalı’ya saygı bileti

Kocaelispor’un 24 Şubat Cumartesi günü Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacağı müsabakanın biletlerinde Nasut Kayalı’ya yer verildi

Kocaelispor’dan Nasut Kayalı’ya saygı bileti
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor’un kurucu üyeleri arasında yer alan ve Kocaelispor taraftarı tarafından da çok sevilen Nasut Kayalı geçtiğimiz gün yaşama veda etmişti. Yeşil siyahlılar ise Nasut Kayalı’ya saygı amacıyla bu haftasonu Tarsus İdman Yurdu ile oynanacak müsabakamnın biletlerini Nasut Kayalı’ya özel bir söz ile bastırdı. Kocaelispor Yönetim Kurulu tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu haftaki biletlerimizde, Kulübümüzün 24.04.1966 tarihli İlk Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer alan, duayenimiz NASUT KAYALI'nın vefatı nedeniyle "MÜCADELESİ YOLUMUZA IŞIK TUTACAK!" sözünü kullandık. Bir kez daha merhum NASUT KAYALI'ya Allah'tan rahmet, KAYALI ailesi ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz” İfadeleri yer aldı.

Tarsus İdman Yurdu müsabakasının biletleri; Cuma günü aşağıdaki bilet satış noktalarında, Cumartesi günü ise saat 11:30’dan itibaren stadyumdaki bilet gişelerinde satılacaktır. Personel bugüne kadar olduğu gibi, bu maçta da saat 12:00’de stat kapılarında görev alacak, müsabaka resmi güvenlik amirinin emniyet tedbirlerini tamamlayarak onay vermesi sonrasında stat kapıları açılacak.

BİLET SATIŞ NOKTALARI: 1- Kocaelispor 1966 Taraftar Mağazası Belsa Plaza

2- Kocaelispor Kulüp Binası Fuar içi

3- Görkemspor Mağazası Alemdar Cad.

4- Kartepe Sportif Köseköy Işıklar

BİLET FİYATLARI:

Misafir Tribün Bilet: 5 TL

Deniz Tarafı Kale Arkası Bilet: 5 TL

Maraton Tribünü Bilet: 5 TL

Numaralı B Tribün Bilet: 10 TL

Numaralı A Tribün Bilet: 20 TL

VIP Tribün Bilet: 50 TL

23 Şub 2018 - 11:49 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler