Kocaelispor Sporium’u kiraladı!

Kocaelispor tarafından uygun bir fiyata Kocaeli Defterdarlığı’ndan kiralanan Yahya Kaptan Sporium tesislerini artık yeni işletmeci işletecek.

FETÖ yapılanması dolayısıyla gözaltına alınan Bülent Karagöz’ün işletmeci olduğu Sporium’da sözleşme belediye tarafından feshedilmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin feshettiği sözleşme sonrasında çıkarılan KHK ile mülk hazineye devredilmişti.

Aylarca boş kalan spor tesisleri Kocaeli Defterdarlığı tarafından Kocaelispor’a kiralanmıştı.

Kocaelispor’un yıllık 128 bin liradan 3 yıllığına kiraladığı tesisle ilgili beklenen gelişme yaşandı.

Kulüp tesislerin işletmesini Life Express isimli firmaya kiraladı.

Kocaelispor Yönetim Kurulu konuyla ilgili kısa bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüzün Kocaeli Defterdarlığından kiralamış bulunduğu Yahyakaptan Mahallesi’ndeki Spor Tesisi’nin işletilmesi hususunda, Yücel Öztürk ve Ufuk Aydın’ın sahibi olduğu LC Sportif A.Ş. ile anlaşmaya varmış bulunmaktayız. İşletmecinin yapacağı tadilat ve yenileme çalışmasının akabinde tesis, bu sektörde şehrimizin önde gelen firmalarından LIFE EXPRESS markasıyla hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Kulübümüze ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz.”

19 Ara 2017 - 11:21 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler