Kocaeli’de Cimbom coşkusu

Ve Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray. Şampiyonluk coşkusu Kocaeli’de de doyasıya yaşandı

Kocaeli’de Cimbom coşkusu
Kocaeli’de Cimbom coşkusu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ligin son haftasında Göztepe deplasmanına çıkan sarı kırmızılılar İzmir'de rakibini 1-0 mağlup etti ve 75 puanla ipi göğüsleyerek 21.şampiyonluğuna ulaştı. Kocaeli’de de sarı kırmızılılar şampiyonluk coşkusunu sokaklara çıkarak yaşadı. Cumhuriyet Parkı, Fethiye Caddesi, Yürüyüş Yolu, Baç ve Kocaeli’nin pek çok noktasında sokaklara dökülen sarı kırmızılılar şampiyonluğu kutladı.

Şampiyonluk için son hafta Göztepe’den en az 1 puan alması gereken Galatasaray 66.dakikada Gomis’in penaltıdan attığı golle 3 puanı aldı ve İzmir’de mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılılar en yakın rakibi Fenerbahçe’ye 3 puan fark atarak 2 sezon aranın ardından yeniden şampiyonluğa ulaştı.

FATİH TERİM, GALATASARAY'DA 17. KUPASINI ALDI

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun şampiyonluğa ulaşan Fatih Terim, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. 21 şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim 17. kupasını kazandı.

Kariyerinin 7. lig şampiyonluğuna ulaşan Terim, bu başarılarının tamamını sarı-kırmızılı ekiple elde etti.

19 May 2018 - 22:12 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler