Kocaeli'nin kızları, İsrail'de dünyayı çalımlıyor!

İsrail’de devam eden ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda ev sahibi İsrail'i 3-1 yenen Kız Futsal Milli Takımı, grubunu namağlup lider tamamlayarak yarı finalde İtalya'nın rakibi oldu

Kocaeli'nin kızları, İsrail'de dünyayı çalımlıyor!
Kocaeli'nin kızları, İsrail'de dünyayı çalımlıyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Okullar Arası FutsalTürkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası'nda da milli takım formasıyla başarısını sürdürüyor. İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda grubundaki maçlarda sırasıyla Tayvan'ı 4-2, Fransa'yı 8-6 ve Çin'i 4-1 yenen milliler gruptaki son maçında ise ev sahibi İsrail'i de 3-1 yendi. Bu skorlarla grubu namağlup lider tamamlayan milliler, yarı finalde İtalya'nın rakibi oldu. Grubunda lider çıkarak son 4 takım arasına giren Kız Futsal Milli Takımı, yarın Türkiye saatiyle 13.00'da yarı final müsabakasında İtalya ile karşılaşacak.

18 Mar 2018 - 16:32 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler