Kocaeli Birlik’te yeni teknik adam o isim oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor’da Cem Sinan Vergül’ün istifa etmesinin ardından yeni bir teknik adamla anlaşmaya varıldı

Kocaeli Birlikspor teknik direktör olarak Bülent Baturman ile anlaşmaya vardı. Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, “Tamamı kentimizin evlatlarından kurulu olan takımımızı yine bu şehrin önemli teknik direktörlerinden Bülent Baturman’a emanet ediyoruz. Şehrimizin yakından tanıdığı ve sevdiği, kariyeri başarılarla dolu Bülent Baturman hocamızın kulübümüzü hak ettiği noktaya getireceğinden şüphemiz yok” açıklamasında bulundu.

Futbola Kocaelispor alt yapısında başlayan ve 1971-1991 yılları arasında aralıksız 20 yıl Kocaelispor’a hizmet eden Bülent Baturman 14 kez de milli takım forması giydi. 58 yaşındaki Bülent Baturman 1991-92 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu'ndan A diplomasını aldı. Bölgesel amatör takımlardan Derince Belediyespor ve Alikahya Belediyespor takımlarını çalıştırdı. Profesyonel anlamda Gölcükspor, Çengelköyspor, İzmitspor, Kocaelispor, Körfez FK takımlarını çalıştırdı. 2003 senesinde Teknik Direktörlük Diplomasını aldı. 2006 yılında Kocaelispor’dan ayrıldıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu Millî Takımlar Bölge Sorumlusu olarak görev yaptı. 2010 senesi itibarıyla Türkiye millî futbol takımı Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü olarak görev yapmaktadır. 2010 senesinde Türkiye’de ve Avrupa’da en yüksek profesyonel takım çalıştırıcı lisansı olan UEFA Pro Lisansını aldı.

19 Kas 2017 - 20:07 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler