Kavlak dönemi sona erdi!

Kocaelispor Teknik Direktörü Fatih Kavlak görevinden istifa etti

Günlerdir beklenen gelişme noktalandı.

Takımın başarısız sonuçlarının ardından çok eleştirilen, Kocaelispor’un teknik adamı Fatih Kavlak görevinden istifa etti.

Kocaelispor yönetiminden yapılan açıklamada Teknik Direktör Fatih Kavlak ile yolların ayrıldığı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Teknik Direktörümüz Fatih Kavlak ile bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmede kan değişikliğinin maç sonuçlarına olumlu yansıyabileceği değerlendirilerek, Kocaelispor menfaatleri gereği görevi bırakmasına karşılıklı olarak karar verilmiştir. Vermiş olduğu hizmetler ve iyi niyetli çabası için hocamıza teşekkür eder, kariyerinde ve yaşamında başarılar dileriz.”

11 Ara 2017 - 15:11 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler