İşte başarı böyle gelir

Kocaelispor bugün saat 13:00’de zorlu bir deplasman maçına çıkıyor. Karaköprü Belediyespor ile mücadele edecek olan Kocaelispor’a bu zorlu maçta takımın yöneticileri de tam kadro destek veriyor.

İşte başarı böyle gelir
İşte başarı böyle gelir
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor bugün Şanlıurfa’da deplasmana çıkıyor. Kocaelispor’u bu zorlu maçta ise taraftarlar yine yalnız bırakmadı. Sabah erken saatlerde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçakla GAP Havalimanı’na inen taraftarlar Urfa sokaklarını yeşil-siyaha boyadı. Hodri Meydan Grubu kalabalık bir şekilde Urfa sokaklarını gezerek Kocaelispor’a destek sloganları attı. Hodri Meydan grubu ayrıca, Urfa'dan Afrin'e de mesaj yollamayı ihmal etmedi. Hodri Meydancılar "Afrin'e de hodri meydan" yazılı pankartla askerlerimizin yanında olduğu mesajını iletti.

Kocaelispor’a önemli bir destek de takımın yönetici kadrosundan geldi. Dört yıllık Bahri Yavuz başkanlığındaki Kocaelispor takımı yöneticileri 17 kişilik yönetici kadrosuyla eksiksiz biçimde Şanlıurfa’ya gitti. Kocaelispor yönetici kadrosu ilk olarak Gaziantep’e oradan da Urfa’ya geçti. Türkiye’nin savaş ortamında olduğu dönemde zor şartlara rağmen takımı yalnız bırakmayan yöneticiler birlik beraberlik mesajı vermiş oldu. Kocaelispor’da 17 yöneticinin aynı anda deplasmana gelmesi ise bir ilk olması bakımından ayrı önem taşıdı. Kocaelispor’un bu motivasyonla Urfa’dan galip gelmesi hepimizin ortak isteği.

Kocaeli Barış Gazetesi olarak biz de şehrimizin takımına başarılar diliyoruz.

10 Şub 2018 - 12:20 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler