Güvenliği sağlayın Gebze’de oynayalım

Altınova Belediyespor yönetimi, Kütahya’da oynanması gereken play-off maçının Gebzespor’un müracaatıyla Kütahya’dan alınması üzerine bir açıklama yaptı. Kulüp yönetimi, “Güvenliği sağlayın maçı Gebze’de oynayalım” dedi

Güvenliği sağlayın  Gebze’de oynayalım
Haber albümü için resme tıklayın

Altınova Belediyespor yönetimi, Kütahya Tavşanlı’da oynanması gereken 3. Lig play-off maçının Gebzespor’un müracaatıyla Kütahya’dan alınması üzerine bir açıklama yaptı. Altınova Belediyespor’un alnının akıyla ligin bitmesine haftalar önce şampiyonluğunu ilan ettiğini ve en yakın rakibine 13 puan fark attığının belirtildiği açıklamada, “Bizde; hile, hurda, emeğe saygısızlık, centilmenlik dışı, spor ahlakına aykırı hiçbir şey bulamazsınız.

Gebzespor müracaat ederek, güvenliği bahane ederek maçın başka bir şehirde oynanmasını istemiş. Altınova Belediyespor yönetimi olarak, tüm spor camiasının huzurunda Gebzesporlu yöneticilere bir çağrımız var. Kütahya’da play-off maçını güvenlik nedeniyle oynaktan çekinen Gebzespor’a çağrıda bulunuyoruz. Güvenliği sağlayın 3. Lige yükselme play-off maçını Gebze’de oynayalım. Güvenlik garantisi vermeniz durumunda Altınova Belediyespor olarak biz gerekli dilekçeyi Futbol Federasyonu’na vermeye hazırız” denildi.

17 Nis 2018 - 11:46 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler