Güneşspor’da keyifli pazar

Her kategoride hedefi şampiyonluk olan Güneşspor yöneticileri, bünyesindeki sporcular ve aileleri için güzel bir pazar kahvaltısı gerçekleştirdi

Güneşspor’da keyifli pazar
Güneşspor’da keyifli pazar
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli il olarak futbolda pilot bölgedir, bunu eskiler bilir. İşte bu cevheri bilen ve o cevherlerin nesillerine spor yapma imkanı sağlayan, her kategoride hedefi şampiyonluk olan Güneşspor yöneticileri, bünyesindeki sporculara ve ailelerine güzel bir pazar kahvaltısı düzenleyerek gerek gençlerin sosyalleşmesine gerekse ailelerin tanışıp kaynaşmasına vesile olacak hoş bir organizasyona imza attı.

Minikler U/12 ve U/13 yaş grubu futbolcuları ile ailelerini buluşturan kahvaltıda; Kulüp Başkanı Nebil Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, kulübün efsane unutulmayan sporcuları ile İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray ORUÇ ve İzmir Belediyesi spor müdürü Necati Akkuzu'da hazır bulundu.

Kahvaltıya minikler U/12 ile U/13 sporcu ve velileri geniş katılım sağladı.

Kahvaltıda Güneşspor’un çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı. Organizasyon kusursuzdu. Güneşspor’un bu günlere gelmesinde büyük katkısı olan Ali Şentürk ve Yönetici Semih Aydın, mükemmel bir ev sahipliği yaptı.

Toplantı sonunda kapanış konuşması yapan yetkililer çocuklarımızın hayata atılması ve sosyalleşmesi anlamında da sorumluluklarının olduğu bilinci ile bu tip organizasyonlara devam edeceklerini belirtip katılım sağlayan ailelere ve davete icabet eden konuklara teşekkür edip başka bir toplantıda görüşmek üzere temennileri ile programı sonlandırdı. 

06 Kas 2017 - 15:29 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler