Gölcük Belediye Spor Okulları arı gibi

KAYITLAR KAVAKLI'DA

Gölcük Belediye Spor Okulları arı gibi

Gölcük Belediyesi Spor Okullarının, ilçe genelinde spor yapmayı seven gençlere yönelik hizmetleri yaz döneminde de sürüyor. 6-16 yaş grubu sporcular donanımlı bir alt yapıya sahip oluyor.

KAYITLAR KAVAKLI'DA

Spor Okulları 9 branşta faaliyet gösteriyor. Yoğun bir katılımla devam eden okullarda  Basketbol, Voleybol, Yüzme, Halk Oyunları, Satranç, Taekwon-Do, Judo, Karate ve Güreş branşlarında eğitim veriliyor. Spor okullarına kaydettirmek isteyenler Gölcük Belediyesi’nin Kavaklı'da bulunan Spor Birimi'ne başvurmaları gerekiyor.

ELLİBEŞ: SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Belediyemizin farklı kategorilerde spor hizmeti verildiğini ve başarılar elde edildiğini biliyoruz. Bu, Gölcük için çok önemli bir gelişmedir. Bu anlamda gençlerimiz belediye spor bünyesinde birçok turnuvaya katılıp, çeşitli müsabakalarda tecrübe ve bilgi kazanmaktadır. Özellikle Uluslararası müsabakalara katılarak derece almak, hem gençlerimiz, hem de Gölcük ilçemiz için büyük bir başarı ve gururdur." dedi.

 

17 Tem 2015 - 13:30 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler