Genç futbolcu ölümden döndü

Dün Çayırova Şekerpınar Stadı’nda oynanan Çayırova G.B-Mollafenari maçında Çayırovalı oyuncu Samet ölümden döndü

Dün Çayırova Şekerpınar Stadı’nda oynanan U-14 ligi maçı Çayırova G.B-Mollafenari karşılaşmasında Çayırovalı oyuncu Samet (13) bir pozisyonda rakibinin itmesiyle kendini bir anda saha dışında buldu ve kafasını kenardaki beton duvara çarptı. Duvardan gelen ses tribünden bile duyulurken büyük bir panik yaşandı. Genç oyuncu daha sonra hastaneye kaldırılarak 24 saat müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

DAHA ÖNCE DE OLDU

Çizgilerin hemen bitiminde yapılan duvar, 10 metre açık olması gerekirken sadece 1 metrelik mesafeye inşa edilince ve kenarları da koruma çimleriyle kapanmayınca böylesine talihsiz bir olay yaşandı. Daha önceki birçok maçta da böylesi pozisyonların yaşandığı statta hala önlem alınmaması, futbolcuların bu tür kazalarda ciddi şekilde yaralanmalarına neden oluyor. Federasyon ve yöneticilerin ölüme dahi sebebiyet verebilecek bu tür kazaların yaşanmaması için önlem almaları isteniyor.

24 Ara 2018 - 19:51 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler