Emirhan "Lige renk katan bir takım olacağız"

İLİMİN TAKIMINA HİZMET EDECEĞİM

Emirhan "Lige renk katan bir takım olacağız"

Geçen sezon Kocaelispor'un başarısı için ter döken başarılı stoper Emirhan Önder yeni takımı Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirtti ve lige renk katacaklarını söyledi. 

İLİMİN TAKIMINA HİZMET EDECEĞİM

Emirhan, İzmit'te kalmasının kendisi için önemli olduğunu belirtti ve şu şekilde konuştu. "Kısa bir süre önce evlendim. Düzenimi kurdum. İl içinde oynamak benim için önemliydi. Hereke Yıldız ile görüştüm. Sağ olsun Yusuf hocam ve Çetin ağabey beni takımda görmek istediklerini belirtti. Yönetimimiz de çok sıcak yaklaştı. Ben de Hereke'yi tercih ettim. İlimin takımına hizmet edeceğim için mutluyum" dedi.

ÜST DÜZEY BİR TAKIMA GELDİM

Üst düzey bir takıma transfer olduğunun altını çizen Emirhan "Hem futbol hem de kişilik olarak çok üst düzey bir takıma geldiğimi düşünüyorum. İskelet kadro muhafaza edilmiş. Bu da takım için önemli bir artıdır. Ben de en kısa sürede uyum sağlayacağım. 3-4 oyuncu takviyesi ile de Bölgesel Amatör Lig'e renk katan bir takım olacağız. Yeni sezonun hepimiz için kazasız ve sakatlıkların en az yaşandığı bir sezon olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Erdem ÖVÜÇ

17 Tem 2015 - 13:20 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mert - geçen sene kocaeli de oynayamadın . iskeleti bozmamış hereke de nasıl oynıcan.oynasan da nasıl oynayacaın belli. herkes biliyo rahat ol

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 13:20


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler