Efsane isim futbolu bıraktı!

Futbol tarihine damgasını vuran Ronaldinho futbolu bıraktı. Ronaldinho'nun abisi emekliliği doğruladı ve büyük bir vedaya hazırlandıklarını söyledi.

Efsane isim  futbolu bıraktı!
Haber albümü için resme tıklayın

Barcelona ile futbol tarihine damga vururken, Messi ve Neymar gibi günümüz yıldızlarına idol olan Ronaldinho futbola veda etti.

Ronaldinho’nun abisi Roberto Asis, Ronaldinho’nun emekli olacağını açıklarken, vedası için büyük bir proje planladıklarını, O Globo’ya açıkladı:

“Futbolu bıraktı. Artık bitti. Ona güzel bir veda yapalım. Dünya Kupası’nın ardından, belki Ağustos’ta, olması gerektiği gibi görkemli.”

“Brezilya, Avrupa ve Asya’da organizasyonlar yapacağız. Brezilya Milli Takımı ile de çalışacağız.”

“Nike bu projede bizimle birlikte olacak, ancak detaylar henüz belli değil. Şimdilik bir çalışma programı ayarılıyoruz. 10 yıldır Barcelona’nın elçisi. 3 organizasyon belirlendi. Bunlardan ilki 1 Mart’ta Meksika’da olacak.”

17 Oca 2018 - 09:11 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hasan - Daha dur nereye Ronaldinho Serhan seni daha Kocaelispor' a getirecek :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 09:11
01

Kocaelisporlu. - Hiç sevmem bizi dünya şampiyonluğundan eden futbolcu iki Brezilya maşında'da golleri atmış ve bizi Dünya 3.cüsü yapmıştı sırıtan sırtlan suratlı herif.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 09:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler