Darıca GB teknik direktörü istifa etti

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç görevinden istifa etti

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç bugün düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Gürses Kılıç yaptığı açıklamada, "Kulübün menfaatleri doğrultusunda kendi adıma bu görevden feragat ettim. Kimseye bir kırgınlığım yok. Burada bir çok şey gördüm. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a, Darıca Gençler Birliği Başkanı Mustafa Öztürk'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Verdikleri destekten dolayı taraftarlarımıza teşekkür ederim. Ben kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım. Kimseye zarar vermemek için, kendi adıma fedakarlık yaptım. Yardımcılarım da benimle beraber yarın kulüpten ayrılacak. Ben bu görevi bıraktım ama kalbim her zaman Darıca Gençler Birliği ile olacak. Burası artık benim de bir kulübüm. Darıca camiasının, ne zaman yardıma ihtiyacı varsa ben burada olacağım. Hiçbir takımla anlaşmadım. Kısmetse yarın sözleşmemi feshedeceğim" dedi.

08 Kas 2017 - 17:00 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler