Bilek güreşçiler madalyaları topladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli sporcuları Antalya’da yapılan büyükler ve 18 yaş altı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 Türkiye derecesi elde etti

Bilek güreşçiler madalyaları topladı
Bilek güreşçiler madalyaları topladı
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükler ve 18 Yaş altı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Antalya’da yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli sporcuları Kenan Eroğlu ve İsmail Hacı Bekaroğlu zorlu Şampiyonadan 2 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 beşincilik elde etti.

49 İL 1300 SPORCU

49 il ve 1300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular başarılı müsabakalar yaptı. Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness, Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) tarafından düzenlenen zorlu şampiyonada 70 Kg’da Kenen Eroğlu büyükler sol ve sağ kolda 2. Oldu. 18 Yaş altı kategorsinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’un genç yeteneği İsmail Hacı Bekaroğlu ise sağ kolda 3. , sol kolda 5. oldu.

15 Mar 2019 - 10:24 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler