Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri de belli olmaya başladı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu ilk sırada tamamladığı için son 16 turunda, gruplarında ikinci sırada yer alan takımlarla eşleşecek.

E, F ve H gruplarında 5. maçlar tamamlandı. H Grubu'nda Real Madrid, Beşiktaş'ın muhtemel rakibi oldu.

F Grubu'nda ise sıralama son maçlar sonunda belli olacak. F Grubu'nda Beşiktaş'ın iki muhtemel rakibi var, Shakhtar Donetsk ve Napoli. E Grubu'nda ise Liverpool, Sevilla ve Spartak Moskova'dan biri temsilcimizin muhtemel rakibi olacak.

A, B, C ve D gruplarında henüz 5. maçlar oynanmadığı için birçok takımın 2. olma ihtimali bulunuyor. Hatta A, C ve D Grubu'nda alınacak sonuçlara göre 4 takımın da 2. olma ihtimali var. B Grubu'nda ise Beşiktaş'ın muhtemel rakibi olabilecek iki takım var; Bayern Münih ve Paris Saint Germain... A, B, C ve D Grubu'nda oynanacak 5. maçlar sonrasında Beşiktaş'a rakip olabilecek takımların sayısı azalacak.

İşte grup grup Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri...

E GRUBU

Liverpool, Sevilla, Spartak Moskova

F GRUBU

Shakhtar Donetsk, Napoli

H GRUBU

Real Madrid

A GRUBU

Manchester United, Basel, CSKA Moskova, Benfica

B GRUBU

Paris SG, Bayern Münih

C GRUBU

Roma, Chelsea, Atletico Madrid, Qarabağ

D GRUBU

Barcelona, Juventus, Sporting, Olympiakos

22 Kas 2017 - 10:45 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

köylü - Bir gün daha bekleseydiniz ya, böyle haber mi olur? Diğer gruplardaki tüm takımları yazmışsın? Sonuç; muhtemel rakipler... Biz de yedik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 10:45


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler