Başarısını Amerika'da da gösterecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı Haltercisi Mert Özgür Altun Türkiye Şampiyonası’ndan Amerika bileti ile döndü.

Başarısını Amerika'da da gösterecek
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası 37 ilden 223 erkek sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u temsilen yarışmaya katılan Mert Özgür Altun şampiyonadan bronz madalya ile döndü. Altun, bu başarısı ile Amerika’nın Las Vegas şehrinde yapılacak olan Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı da elde etti.

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

37 ilden 223 erkek sporcu katılımıyla yapılan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonasında 81 kg’da mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Mert Özgür Altun başarılı kaldırışlar yaptı. Mavi beyazlı sporcu, koparmada 125 Kg, silkmede 145 Kg ve genel toplamda 270 Kg kaldırarak kendi kilosunda Türkiye üçüncüsü oldu.

MİLLİ TAKIMI YURT DIŞINDA TEMSİL EDECEK

Mavi Beyazlı sporcu Türkiye’de yapmış olduğu dereceden dolayı yurtdışında gerçekleşecek yarışmalarda Milli Takım adına ağırlık kaldıracak. Mert, Milli formayla ilk olarak 08-15 Mart 2019 tarihleri arasında Amerika’nın Las Vegas şehrinde yapılacak olan Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonasına katılmayı hak kazandı.

07 Ara 2018 - 11:38 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler