Aziz Yıldırım: Kocaeli’de saha yapıyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün 3 Haziran'da gerçekleşecek başkanlık seçiminin Ülker Arena'da yapılmasının çok zor olacağını, bu yüzden Ülker Stadı'nda yapılacağını açıkladı. Yıldırım ayrıca, altyapı için Avrupa'dan çok önemli bir isimle anlaştıklarını söyledi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 26-27 Mayıs veya 2-3 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul'un Ülker Stadyumu'nda yapılacağını açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertli kulübün başkanı, bugün Maltepe Fenerbahçeliler Derneği'nde düzenlenen bir etkinliğe katılarak kulüp üyeleri ile bir araya geldi. Yıldırım ayrıca bu etkinlikte sarı lacivertli üyelere ve taraftarlara seslendi.

Genel Kurul'un Ülker Stadyumu'nda yapılacağını duyuran Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"20 yılın hesabını yaptığımda şunu görüyorum, 20 yıl benim için bir şereftir, onurdur. Aileme bırakabileceğim en büyük şeydir"

"2001 yılında ailem benden başkanlığı bırakmamı istedi. Kızım mezun oldu, mezuniyet törenine gidemedim. Çünkü Samsun' a şampiyonluk maçına gittim"

"Kızım bana 'Sen bizi mi çok seviyorsun Fenerbahçe'yi mi' dedi. Bırakmamam için taraftarlar yürüdü, baskılar oldu. Ben de devam ettim"

"3 Temmuz'da bir deprem yaşandı. 3 Temmuz'daki direniş, 15 Temmuz'da tüm vatandaşlarımıza feyz oldu ve sokağa döküldüler"

"Yargıtay kararı hala sonuçlanmadı. Hala ne olacağını bilmiyoruz. Biz endişeliyiz ve rahat değilim. Bu dava bittiği anda hepimiz hukuk yönünden temize çıkmış olacağız. Maddi ve manevi kayıpların mücadelesi başlayacak"

"Bu mücadeleyi başlatmak ve sonraki arkadaşlara devam ettirmek için son kez bir dönem daha adayım"

"Altyapıya önem vereceğiz. Türkiye çapında araştırma yaptırdım. Fenerbahçelilere sorulan soruların cevaplarında, en çok ön plana çıkan konu altyapı idi. Oran %25,4"

"Altyapı ile ilgili saha yapımlarına bu ay Gebze'de başlıyoruz. Avrupa'nın çok önemli bir ismiyle anlaştık, altyapıyı ona ve ekibine emanet edeceğiz. Bu salt bir altyapı projesi değil, futbolda kalkınma projesidir ve tüm ülkeye örnek olacaktır"

"1998 yılında başkan olduktan sonra, stada gittiğimizde kolonların arasından maç izliyorduk. İlk stadı Fenerbahçe Spor Kulübü kendi olanaklarıyla yapmıştır. Bizden sonra devlet yardımıyla 35 tane stat yapıldı"

"Her branşta şampiyon olacak, 2007'deki gibi bir yapıyı tekrar oluşturacağız"

"Sermaye artışı yapmayacağız. Yönetimin hisse satışı yetkisini genel kurulda kaldıracağız"

"Ali Bey iyi bir Fenerbahçelidir. Önemli olan 3 Temmuz'daki birlik ve beraberliğin sağlandığı bu camianın bölünmemesidir. Bölersek, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu ortadan kalkmış olur"

"Benim adıma, sosyal medyada veya başka bir yerde hiç kimse, kimseye, hiçbir adaya hakaret etmemelidir, kabul etmiyorum"

"Aynı şekilde bana, arkadaşlarıma ve ailelerimize de yapılan hakaretleri kabul etmiyoruz. Biz siyaset yapmıyoruz, hiçbirimiz birbirimizi kırmayacağız. Saygı ve sevgi göstereceğiz"

"Bu beraberliği sonsuza kadar taşıyacağız. 'Ruhumuz Bir' diyorum"

12 Nis 2018 - 22:37 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

KÖRFEZZZ - İYİ İL YAPIN O ZAMAN GİT ONU ŞEHİRCİLİK BAKANLIGINA SÖYLEEE O ZAMAN YAPSINLAR !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 22:37
02

GEBZELİ - AYSUN HANIMIN DİKKATİNE AZİZ BABA BİLE NE DEMİŞ GEBZEYE YATIRIM YAPACAĞIZ DİYOR ANLA GEBZE GEBZE GEBZE KOCAELİNİ YÜZE KATLAR BOŞUNAMI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU GEBZE DİYOR AYSUN HANIM BU YORUMU LÜTFEN OKU BİZ İL OLMAYI ÇOKTAN HAK ETTİKTE SEVDİĞİMİZ REİS DEDESİNİ KIRAMIYOR HAKKIMIZ YENİYOR ELBET BU ZİNCİRİ BİR GÜN KIRACAĞIZ GEBZE İL OLMALI ACİLEN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 22:37
01

KÖRFEZZZ - İYİ İL YAPIN O ZAMAN GİT ONU ŞEHİRCİLİK BAKANLIGINA SÖYLEEE O ZAMAN YAPSINLAR !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 22:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler