Zeki Aygün’ün afişinin altında bakın ne var? Tepki çeken görüntü

Adalet ve Kalkınma Partisi Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün’ün devasa afişinin arka kısmındaki ayrıntı tepki çekti. AKP’li Aygün’ün afişi ile Türk bayrağının üzeri kapatıldı

Zeki Aygün’ün afişinin altında bakın ne var? Tepki çeken görüntü
Zeki Aygün’ün afişinin altında bakın ne var? Tepki çeken görüntü
+1
Haber albümü için resme tıklayın

1 Mart’ta seçim yasağının kalkması ile birlikte, adayların afişleri kentin dört bir yanında boy göstermeye başladı. Devasa afişler, merkezi noktalardaki binaları kaplıyor. Adaylar, bu konuda adeta bir yarış içinde. Asılan devasa afişlerden biri de Cumhur ittifakının AKP’li Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün’e ait. Derince’nin en merkezi noktalarından biri olan D-100 karayolunun hemen kenarında, daha önce Anafen Dershanesi olarak da kullanılmış olan, BİM’in bulunduğu bina Zeki Aygün’ün seçim afişi ile kaplandı. Üzerinde Zeki Aygün, AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu afişteki ayrıntıyı fark edenler duruma tepkili. Afişin altında dev bir Türk bayrağı asılı. Bayrak, afişin Zeki Aygün’ün fotoğrafının olduğu kısımda kalıyor. Yani afiş ile Türk bayrağının üzeri resmen kapatılmış. Vatandaşların gördüğünü afişi asanlar görmüyor mu, Zeki Aygün görmüyor mu? Bir siyasi partinin afişiyle Türk bayrağının üzerini kapatmak da neyin nesi?

05 Mar 2019 - 10:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Özizmitli 41 - Sen zeki Aygün biliyoruz rizelisin yine biliyoruz manavları pkk ile eşdeğer görüyorsunuz şimdi soruma lütfen cevap ver sen acaba ne milletsin lazım pontusmu yoksa rizelinin ermenisimi evet sayın zeki Aygün anladıkta türk bayrağımızı ne yüzle afişini altına aldınız asıl siz görüntü kirliliği yapıyorsunuz.zaten oy kaybınız var bu daha iyi oldu derince li anladı nasıl biri olduğunu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 10:01
07

Cumhuriyet - Hiçbir zaman olmadı ki bayrak adamların bayrak sevgisi hareketleri gayet normal hiç şaşırtıcı değil.Aklıma açılım saçılım sürecinde açılımı protesto eden göstericilerin elindeki Türk bayrağına müdahale edildiği zamanlar geldi nedense.Neyse birilerinin çıkarı Türk bayrağından her zaman önemliydi yine öyle..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 10:01
05

İzmitli - kendiniz çalar kendiniz oynarsınız boş işlerle uğraşın alkış tutan 5 kişi 6 olamassınız aynen devam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 10:01
04

abdülhamit han. - Memleket işi gönül işi ise milliyetçi imanlı inançlı vatandaşlara niye ZİLLET,İLLET diye hakaretler edilerek aşağılanıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 10:01
03

Şevki Düzeltir - Memleket işi gönül işi'ya al sana bunların memleket sevgisi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 10:01
02

Derinceli - İşte bunların ( Belediyeleri Kaybetme) BEKA sorunu dedikleri bu Yoksa Bayrak Vatan Ülke derdi yok Para derdi Dövizlerin düşmesi ve yükselmesinden Yandaşlar her seçim dönemi Rantı götürüyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 10:01
01

ey gidi ey - Aaa,vatan sevdaliları yapmaz oyle şeyler,yanlış görmüşsünüzdür.Onlar vatan sevdalısı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 10:01


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler