Zafer Mutlu ‘tebrik’ için evini boyatıyor!

Saadet Partisi Başiskele Belediye başkan Adayı Zafer Mutlu, seçim kaybetmenin kendileri için büyük sürpriz olacağını belirterek, “Eşim evi boyatıyor. Tebrik için gelecek dostlarımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyor. Biz seçimi kazandık gibi bakıyoruz” dedi

Zafer Mutlu  ‘tebrik’ için  evini boyatıyor!
Zafer Mutlu  ‘tebrik’ için  evini boyatıyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Mutlu gazetemizi ziyaret etti. Seçime 5 gün kala önemli açıklamalarda bulunan Mutlu, seçimi kazandığını ilan etti. Seçim kaybetmenin sürpriz olacağını açıklayan Mutlu şöyle konuştu; “Biz yapılması gereken her şeyi yaptık. Sosyal medya hesaplarımızı aktif kullandık, sahada hanımlarımız ve gençlerimizle kapı kapı çalışma yaptık. Çok iyi bir meclis listesi hazırladık. Meclis üyesi adaylarımız sahada çok aktif çalıştı. Her şeyle seçime hazırlandık. Son 5 günümüz kaldı. Bu 5 gün daha da aktif olacağız. Eksiklerimizi belirledik. Eksik kaldığımız bölgelerdeki çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz.

BÜYÜK MİTİNG YAPMAYACAĞIZ

Büyük bir miting, gövde gösterisi filan istemiyoruz. Bizim şu anda parti teşkilatlarımız sahada çalışıyor. Partililerimizle şov yapsak ne olur, yapmasak ne olur? Biz şu anda yeni vatandaşlara ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlar bu seçimde Saadet Partisi’ne emanet oy verecek. Bu sebeple hiçbir üye çalışması yapmadık. Cumhuriyet Halk Partili vatandaş Cumhuriyet Halk Partili kalacak, Ak Partili vatandaşımız Ak Partili kalacak. Bu seçimde bize emanet oy verecek. Biz şu anda seçimi kazandık. Başiskele’de kaybedersek bu bizim için büyük sürpriz olur. Sokakta vatandaşımıza, partide teşkilat üyelerimize soruyoruz kimse bizim için yüzde 60’ın altında bir tahminde bulunmuyor.

CHP’LİLER AÇIKTAN ÇALIŞIYOR

İyi Parti ile CHP ittifak yaptı ancak ben bir tane CHP’li ile karşılaşmadım ki bize oy vermeyeceğini söylesin. Açıktan bile çalışıyorlar bizim için. Biz her kesimi kucaklayan bir partiyiz. Bizim anlayışımız Başiskele için çok büyük bir şans, çok büyük bir fırsat. Bütün ilçeyi kaynaştırıcı, hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışa sahibiz. Hiç uygulamadıkları bir ortak akıl var ya, işte biz bunu uygulamak için alandayız. Saadet Partisi’nin bu seçimlerde en az bir belediyeyi Kocaeli’ye kazandırması çok önemli. Özellikle Başiskele’de biz belediye yönetiminde iken yapacağımız çalışmalarla Saadet Partisi’ne teveccühü artıracağımızı düşünüyoruz.

1 OY BİLE HAK GEÇİRMEYECEĞİZ

Seçim gününe hazırız. Bütün sandıklarda müşahitlerimiz var. Hepsine eğitimler verildi. Islak imzalı tutanaklarımızı alacak ve seçim sonuçlarıyla karşılaştıracağız. Kullanılan oyların doğru ve geçerli olması için, hukuk dışı uygulamaların önüne geçmek için çabalayacağız. Başiskele’de 1 oy bile hak geçirmeyeceğiz. Biz halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Yüzde 21’den yüzde 1’e bir partiyi gerileten, 5. sırada görülen Recep Tayyip Erdoğan’ı belediye başkanı seçen halkımızın sağduyusudur. Şu anda Başiskele’de halkın karşısında büyük bir alternatif var. Vatandaş çekiniyor, oyunu açıklayamıyor ancak sandıkta vatandaşın asıl fikri belli. Ak Partili sandık müşahidinden dahi oy alacağız, o kadar iddialıyız.

KAYBEDERSEK AKP’LİLER DE ÜZÜLÜR

Biz pazartesiyi iple çekiyoruz. Eşim evi boyatıyor. Tebrik için gelecek dostlarımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyor. Biz seçimi kazandık gibi bakıyoruz. Ancak sürpriz olursa, farklı bir durum ortaya çıkarsa sadece biz değil, Ak Partililer bile üzülür buna. Biz inşallah hiç kimseyi üzmeyeceğiz, 5 yıl boyunca en iyi şekilde Başiskelemize hizmet edeceğiz.”

26 Mar 2019 - 16:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

19

Ne - Mutlu çok mutlu hadi seçime kadar başkan sensin .seçime kadar hayal kur istediğin kadar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
18

YUVACIKLI - Başişkeleye Mutlu Başkanlık Zafer MUTLU ile olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
17

İzmi̇tli̇ - Başiskele Halkının Mutlu Başkanı Zafer MUTLU olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
16

Derinceli - Şu yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına tek Yakışan Zafer MUTLU Başiskele Halkı eminizki Zafer Başkanla Mutlu olacak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
15

BAŞİSKELE - Başiskeleye Dam gibi Adam Zafer MUTLU gibi Adam yakışır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
14

Zenci musa - En az % 25 fark ile kaybeder. % 25 altında fark olursa adi gibi zafer saysin. Para ve zaman kaybı. Yazikkk.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
13

Başiskele - Saadet partisi PKK ya bu kadar yakın olmasaydı tek adayım Zafer mutlu idi ama
Maalesef oy kullanmayacağım, onu da eledim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
12

Başiskeleli - Bu sefer akp ye değil saadete vereceğiz ailece toplam 43 oyumuz var zafer mutluya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
11

Kullarlı - Başiskele için Mutlu olma zamanı , Başiskele İçin Zafer Zamanı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
10

KRAL - Böyle iddialı söylemler seçimden sonra eksiye düşürüyor. Gönül ister ki akp karşısında kazansın ancak dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. Başiskele de oy kullansaydım size atardım,sizi dışarıdan izleyen biri olarak başarılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
08

Mantık - Başiskelede iyi parti ve CHP keşke dilovasondaki gibi direk Mutluyu destekleseydi. Başiskelede en güçlü aday Zafer Mutlu çünkü. Hayırlısı olsun. Allah yolunu açık etsin. İnşAllah kazanır başiskelede. Allah yardımcısı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
07

Sercan DEMİRCAN - Başiskele anlaşılan mutlu olucak İzmit'e Hürriyet gelecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
06

Yuvacıklı - Ak partiliyim ama zafer mutlu yuvacıkta tulum cıkarır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
04

Adam gibi adam - Bırakın pkk mkk yalanını. Ak partili olarak seviyorum zafer Başkanı hem düzgun insan seçilebilir hemde akparti dediğim dedik anlayışından kurtulsun diye destekliyorum zafer mutlu yu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
03

Kullarlı - Senelerdir ceplerini doldurdular sayın recep tayyip erdoğanı ayırıyorum belediyedeki ak prtililer ülkeyi yedi son aday yasin özlü 13 mar kadınlar gününde 200 kadını kahvsltıya getirip 103 bin tl ihale ile almıştır bu hak değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
02

Başiskele - Körlerle sağırlar birbirini ağırlar üç gün sonra inkar eder.mutlu seçime kadar mutlu .1 nisanda bakalım kim mutlu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21
01

enver - Erbakan hocanın kemikleri sızlıyor, yazık size kime payandalık yapıyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 16:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler