Üzülmez’i Kartepe’de aramayın… O İzmit’te açılışlarda…

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan öğrenci yurdunun açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yatırımlarını bile İzmit'e yapan ve Kartepe'yi yönetememekle eleştirilen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de açılıştaydı

Üzülmez’i Kartepe’de aramayın…  O İzmit’te açılışlarda…
Üzülmez’i Kartepe’de aramayın…  O İzmit’te açılışlarda…
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan öğrenci yurdunun açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. 3 milyona mal olan öğrenci yurdunun açılışına AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, , Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, TÜGVA İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut, TÜGVA İzmit Temsilcisi Fatih Sultan Öztel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Sürekli Kartepe’yi yönetemediği konuşulan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de vardı. Hüseyin Üzülmez’in kendi ilçesiyle çok fazla ilgilenmediği, ilçede yaşanan alt yapı ve üst yapı sorunları konuşuluyor. Kartepe’ye yatırım çekmek yerine kendi yatırımlarını da İzmit ve Başiskele’de yapmayı tercih eden Üzülmez bu kez de İzmit’te bir açılış karesinde yerini aldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan açılışta bir konuşma yaparak, “heyecanlı ve mutluyum. Geleceğe umutla bakmamız anlamında bu çalışmalar önemli. İzmit Belediyesi gençlik alanında çok önemli çalışmalar yapıyor. 5 gençlik merkezimiz var. Sarısu Gençlik Kampı, bisiklet dağıtımları, basketbol topu dağıtımları, yarı olimpik havuzumuz var. Genç Girişimciler Merkezimiz, 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezimiz hep gençlere hizmet için var.

İLHAM KAYNAĞIMIZ ERDOĞAN

Gönüllü olarak bu işleri yapan sivil toplum kuruluşlarımızın ayrı değeri var. Devletin elinin uzanamadığı yerlere uzanıyor. Geleceğimiz adına umutla doluyuz. Gençlerimiz bizden daha iyi yetişecek. Hem ilçemizde, hem ilimizde güzel bir işbirliğimiz var. Bizim ilham kaynağımız gençleri her zaman ön plana çıkaran, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi yeni Fatihler, yeni Abdülhamitler yetişmesi adına bir damla katkımız olsun istedik. Burada kalacak kardeşlerimizin yuva sıcaklığında ve kazanımlarını arttırmalarını diliyorum. 2053 ve 2071 Türkiye’sinin aktörleri olmasını temenni ediyorum” dedi.

BURALAR TÜRKİYE’NİN VİTRİNİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da “ Bu projeler Türkiye’nin vitrinleri. Vakıflarımız gençler için güzel çalışmalar yaptı. Vakıf medeniyeti çok önemlidir. Buralar bir hayat mektebi ve önemsiyoruz. İzmit Belediye Başkanımız ve ekibine böyle güzel bir hizmeti kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Neslimize sahip çıkmalıyız. Buralarda öyle gençler yetişecek ki bizim yaptıklarımızın çok daha güzelini yapacaklar. Bizim asıl hedefimiz bu” diye konuştu. AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, da konuşmasında “Biz vakıf medeniyetiyiz. Bu kuruluşlar çok önemli. Bu kurumlarda, bu vakıflarda yeni Recep Tayyip Erdoğan’lar yetişecek. Böyle güzel bir şehirde, böylesine güzel hizmetler kazandıran belediye başkanlarıyla çalıştığım için gurur duyuyorum” dedi. Konuşmaların ardından dualarla öğrenci yurdunun açılışı yapıldı.

Tepeköy Mahalle Konağı yanında 3 bin 200 metrekarelik bir alan üzerine 5 katlı olarak yapılan öğrenci yurdunda 3 ve 4 kişilik odalar, her bir odada banyo, etüt odaları, mescit, çok amaçlı salon, restoran, çamaşır odası, güvenlik birimleri ve idari teknik ofisler bulunuyor. 150 öğrenci kapasiteli yurdun yaklaşık olarak 3 milyon liraya mal oldu.

16 Kas 2018 - 13:57 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali Düşer - Üzülmez Tabi'ki TÜGVA vakfının açılışı çok önemli (siyasi geleceğin açısından) ama dikkat et dönerken Bahçeşehir Kolejinin oradaki bir türlü göremediğin çukura düşme.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 13:57


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler