Ünlü: Rasim Ozan Kütahyalı denen şerefsizin…

Balkan asıllı MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın ardından Rasim Ozan Kütahyalı’ya bir tepki de MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’den geldi. Ünlü, “Rasim Ozan Kütahyalı denilen şerefsizin ağzından çıkan menfur kelimeler etle tırnak gibi olduğumuz Boşnak kardeşlerimizi ve aziz milletimizi fevkalade üzmüştür” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında sözlerine 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün kutlayarak başladı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Öğretmenler Günü ile ilgili yapılacak olan programlara da katılım göstereceklerini sözlerine ekledi. Ünlü basın açıklamasının devamında öğretmenlerin özlük haklarının geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

ŞEREFSİZİN AĞZINDAN ÇIKAN…

Rasim Ozan Kütahyalı’nın geçtiğimiz gün sarf ettiği sözlere yönelik açıklamalarda da bulunan Ünlü, “Geçtiğimiz günlerde Rasim Ozan Kütahyalı denen şerefsizin ağzından çıkan menfur kelimeler etle tırnak gibi olduğumuz Boşnak kardeşlerimizi ve aziz milletimizi fevkalade üzmüştür. Kocaeli vekilimiz bu konuda gerekli tepkiyi göstermiş, meselenin takipçisi olmuş ve gerek kamuoyu nazarında gerekse medya ve siyaset dünyasında bu şahsın adeta infazının gerçekleşmesini sağlamıştır. Biz MHP Kocaeli teşkilatı olarak Rasim Ozan Kütahyalı gibi her devrin tetikçisini şiddetle kınıyoruz” dedi.

POSCO İŞÇİSİNE DESTEK

Posco’da işten atılan işçilere ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Posco’da işçi arkadaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları yakından takip etmekteyiz. Ben emekli bir işçi olarak süreci yakından takip ediyorum.  İŞKUR’dan buraya girmiş arkadaşların haklarını korumak adına sendikalaştıkları için işten atılmaları sıkıntı yaşatmıştır. 80’e yakın arkadaşımızın işten atılması OHAL’den kaynaklanan konulardır. İşverene neden OHAL yok. İşveren nasıl rahatlıkla bir işçiyi kapısının önüne koyabiliyor. Nasıl bir çözüm bulunacak? Bu konuyu yakından takip etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YERLİ ARABA BAŞVURUSU

Yerli araba üretimi konusunda da açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü sözlerini, “Kocaeli’nin milli menfaatleri adına yaptığımız çağrıya destek gelmemesi düşündürücü. Bu durum bizi üzmektedir. Yerli arabanın Kocaeli’de yapılması anlam ifade etmektedir. Yerli araba üretimi Kocaeli’de olsun diyorum. Biz il başkanları toplantısında da bu konuyu gündeme getiriyoruz. Kocaeli’den resmi bir başvuru bekliyoruz” şeklinde konuştu.

21 Kas 2017 - 15:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

abdulhamit. - Dikkat.rasim kutahyali denen hain akp nin su goturmez propagandacisi nagihan kutahyalinin ayni zamanda kocasidir.dikkat.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 15:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler