Ünlü: İYİ Parti’ye acıyoruz

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen İYİ Parti İl Kongresi’ni değerlendirdi, “Biz onların o hallerine acıyoruz” yorumunda bulundu

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında, “Bugün 26 maddelik kabul edilen ittifak teklifi TBMM’den geçti. Bu kanun teklifi demokratikleşme yönünde önünde bir adımdır. Siyasi partilerin ittifak yapabilmelerinin yasal alt yapısı oluşturulmaktadır. İttifaklar geçmişten beri yapılabilmektedir. 1991,1995,2007 gibi seçimler bunun örnekleridir. Bu kanun teklifiyle yasaklar kaldırılmaktadır. Buna neden karşı çıkıldığını anlamak mümkün değildir. Acaba yine hile yoluyla ittifak yapılması mı istenmektedir. Bu kanun teklifi siyasi partilerin kurumsal kimlikleriyle ittifak yapmalarını düzenlemektedir. İttifakların hukuki zeminde yapılmasını sağlamaktadır. Düzenlemenin özü budur” dedi.

KURULTAYA ÇIKARMA YAPACAĞIZ

Önümüzdeki cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek büyük kurultaya geniş katılım sağlayacaklarının altını çizen Aydın Ünlü, “Büyük kurultay için 41 otobüs 2500 kişiyle Ankara’ya gideceğiz. Tüm partililerimizi, dava arkadaşlarımızı kurultayımıza davet ediyoruz. Kurultay nasıl yapılır gelsinler, görsünler. Genel başkanımızın tek aday olarak gireceği kongrede dünyaya vereceği mesaj önemlidir” şeklinde konuştu.

“EHİL İNSANLAR GÖREVE GELMELİ”

Emlakçılar Odası’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen genel kuruluna dair değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “KEMDER denilen derneğin verdiği mücadeleyi biliyorum. İlk kongrede bir şekilde KEMDER kurucuları oda başkanlığını alamadılar. İkinci kongrede hak ettiklerini aldıklarını düşünüyorum. Alpay Hacıoğlu ve ekibi Kocaeli Emlakçılar Odası’nı Kocaeli’ye en faydalı oda olacak şekilde yöneteceklerdir. Ehil insanların göreve gelmesi bizim görüşümüzdür. Bu minvalde bizde arkadaşımıza destek olduk” dedi.

“MUHATAP ALMADIĞIMIZ KİŞİLER”

İYİ Parti kongresine ilişkin görüşlerini paylaşan Ünlü, “Muhatap almadığımız kişilerin kongresi bizi ilgilendirmez. Biz onların o hallerine acıyoruz. Allah yardımcıları olsun. Allah’a yakın bize uzak dursunlar” şeklinde konuştu. Kendisi hakkında İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman’ın suç duyurusunda bulunarak, “Hesap verecekler” sözünün hatırlatılması üzerine yorumda bulunan Ünlü, “Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin çağırdığı her yere gideriz. Mahkeme bizi ifadeye davet ederse gider devletimize savunmamızı veririz. Ondan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN

“ Bazı muhalefet partilerinin seçim güvenliğiyle ilgili endişesi olduğu görülmektedir” diyen Ünlü sözlerini, “Ben 7 seçim gördüm. Acaba bundan önceki seçimlerde bir sıkıntı mı vardı. Bugün ne biliyorlar da böyle bir toplantı yapıyorlar. Seçim güvenliği diyerek neyi ima etmek istiyorlar? Bunu bir kamuoyuna anlatsınlar da bilsek. Belki de dünyadaki en güvenli seçim yapılacaktır. Kimsenin endişesi olmasın” şeklinde sürdürdü.

“MASADAN KALKAN BİR DAHA GERİ DÖNEMEZ”

Kocaeli’de ikinci bir il başkanları masasının kurulmasının gündemde olmasını da değerlendiren Ünlü Biz aylar öncesinde NATO’cu Ekrem’in masası kurulacak demiştik. Öyle bir masa kuracaklar Kocaeli’de ama biz çıktığımız yolda devam edeceğiz. Kurumsal olan bu masa Kocaeli siyasetinde toplantılarını yapmaya devam edecek. Natocu Ekrem’in masasını kurmak, isteyenler seçimler çıktıktan sonra bu masaya geri dönmek istediklerinde ben MHP il başkanı olarak buna müsaade etmeyeceğim. Masadan kalkan masaya bir daha geri dönemeyecek. Ya onlar o masada olmayacak ya ben o masada olmayacağım” değerlendirmesinde bulundu.

13 Mar 2018 - 14:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

14

xxx - bu adam tam bir komedyen izmitin inek sabani her konusmasi gulunc .adi saban unlu olsa daha iyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
13

vatandaş - ah be ünlü kendine acı sen koçum oy oranın yerlerde muhtemelen ya tükkanı kapatacaksınız ya iltihak edeceksiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
12

cengiz - chp li vekil Akp genel başkanı Mhp genel başkanına züriyetsiz dediydi diyor dövüşmeye kalkıyorlar yav hacılar Akp genel başkanı zürriyetsiz evlat sevgisi bilmez morg bekçisi derken aklınız neredeydi o günlerde ona ne yaptınız bir duruşmu gösterdiniz bunu söyleyen Akp genel başkanıyla sizi hangi menfaatleriniz yan yana getirdi.Ülke menfati diyorsanız onu yemeyiz Ülkeyi bu hale getirenler bu ülke için çözüm üretemez bu hikayeye kendinizde inanmıyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
11

kocaelli - sen zavallı adam sen kimsinki acınacak varsa MHP kendisidir rte ne dedi senin genel başkanın hakkında o zürüyetsiz olduğu için evlat nedir bilmez dedi siz kendi halinize acıyın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
10

Bilge HAN - Hile ve hurda ile yamalık yapmak marifet değildir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
09

Bilge HAN - TC ni silmek isteyenlerle ve TÜRK OLNAYANLARLA yapılan yamalık birliktelik lerle mi başkalarına ders vereceksiniz Hadi be...Bukalemin siyaseti, menfaat ve çıkar ilişkileri.O kadar; siyasetinizin batsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
08

körfez - :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
07

Çaka bey - İt ürer kervan yürür sen çok ürdün hadi yoluna iyi partiyi ağzına alma çarpılırsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
06

Ünlü yeter kardeşim ! - Yahu sen nası il başkanısınya Allah Allah hayret bişeysinya korkunuzdan ittifak yapıyosunuz o kadar çabuk k korkuyosunuzki iyi parti sizden fazla oy alacak diye ödünüz kopunuyo ünlü korkaklar !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
05

Cumhuriyet - Kendi siyasi geleceğiniz ile memleketin geleceğini birleştirip ülkenin geleceğini dinamitleyen akp ile bir olmak en büyük namusuzluk değilmidir?Pkk'nın yol arkadaşı olarak değerlendirdiğiniz akp ile aynı yatağa girmek hangi en büyük namusuzluk değilmidir?Bak ünlü olmayan çalışan ünlü ilk önce vicdanında sen bu sorulara yanıt ver.Sen bugün var yarın yoksun senin gibi siyasetçilerin fıtratında bu var çünkü,yarın öbür gün akp sizi ham yapınca ne genel başkanın nede senin esamen okunmayacak.İyi partinin reklamınıda çok iyi yapıyorsun sağolasın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
03

Ha ha haaaa - Şunu konuşturarak gülmemizi sağlayan basın Allah sizden razı olsun adam izlediği dizi kaakteriyle gazeteye röportaj veriyor bana bak aydın ben sana bu ülke de yönetim hakkı vermeyi arabamı bile vermem yıkatmak için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
02

Necati - Sn ünlü sen kendinize acıyın gittiniz ak0 ye yamandınız baktınız baraj altı kalacaksınız hemen yamanacak bir parti buldunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44
01

Melih - Siz kendinize acıyın içinizdeki hırsız,yolsuz,koltuk sevdalısı olanlara,başkanlık makamını şahsi işlerinde kullananla acıyın!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler