Ünlü, çok istiyordu ama Azeri listeye giremedi!

AKP ile ittifak kurarak seçimlere giren MHP’nin 13 kişilik Kocaeli aday listesi açıklandı. Birinci sırada Saffet Sancaklı yer alırken MYK Üyesi Erkan Azeri’ye listede yer verilmemesi dikkat çekti. İl Başkanı Aydın Ünlü, Azeri’nin liste başı yapılmasını çok istiyordu

Ünlü, çok istiyordu ama Azeri listeye giremedi!
Ünlü, çok istiyordu ama Azeri listeye giremedi!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi’nde listeler açıklandı… Genel Başkan Devlet Bahçeli’den hem Aydın Ünlü’ye hem de onun desteklediği Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erkan Azeri’ye sürpriz vardı. Erkan Azeri’nin listeye gireceğine kesin gözü ile bakılıyordu ki Genel Merkez, liste başına mevcut Milletvekili Saffet Sancaklı’yı yazdı, ikinci sırayı Avukat Hilal Elmas aldı ancak Erkan Azeri, 13 kişilik listede dahi yer almadı.

Azeri bilindiği üzere değişim sürecinde Kocaeli’de ilk imzayı veren isimdi. İl Başkan Vekili iken değişim için o dönem genel başkan adayı olan Koray Aydın’a imza veren Azeri, sonradan karar değiştirmiş ve Devlet Bahçeli’nin safına geçmişti. İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de kadim dostu olan Azeri, tekrar başkan vekilliğine getirilmiş, sonrasında ise gerçekleştirilen olağan kurultayda Bahçeli’nin A takımına alınmıştı. Aydın Ünlü’nün Erkan Azeri’yi milletvekili aday listesinde birinci sıra adayı yaptırmak için gösterdiği çaba MHP kulislerinde konuşuluyordu ancak olmadı. Azeri, listeye dahi giremedi. Ve Ünlü, listenin açıklanmasının ardından Azeri’nin Devlet Bahçeli ile olan fotoğrafını paylaşarak üzerine, “Sen bizim gönlümüzün milletvekilisin Sayın MYK üyem..!!!” notunu düştü. Azeri ise önce hayırlı olması dilekleri ile listeyi paylaştı, “Biz inandık siz de inanın” dedi, ardından ise Bahçeli ile olan fotoğrafını paylaşarak üzerine, “Kırılmak yok; olunca iyi olamayınca üzülmek yok... Partimizin ve Liderimizin emrindeyiz. Bütün adaylarımız gibi, biz de çalışacağız...” ifadelerini not düştü.

18 May 2018 - 09:11 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler