Ülkü Ocakları Başkanı’ndan çok sert "Andımız" çıkışı!

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, Danıştay’ın “Andımız” kararını eleştiren Eğitim-Bir-Sen Sendikası’nın başındakileri FETÖ artığı ilan ederek bu karara karşı çıkanlara çok sert tepki gösterdi

Türk Eğitim-Sen’in başvurusu üzerine Danıştay’ın Andımız’ı kaldıran kararı hukuksuz bularak, andın tekrar okutulmasına karar vermesi sonrası başlayan tartışmalar malumunuz. Bakanlardan, AKP cephesinden ve Eğitim-Bir-Sen sendikasından karara tepkiler yükselirken AKP ile 24 Haziran seçimlerine ittifak halinde giren MHP, genel merkez binasına Andımız’ı asarak gönderme yaptı. MHP ile AKP’nin ayrı düştüğü bu konuda en sert tepkilerden biri ise KocaeliÜlkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’dan geldi. Özkara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Danıştay’ın Andımız kararına tepki gösteren Eğitim-Bir-Sen’e sert çıktı, “Sendikanın başındaki hain FETÖ artıklarını rahatsız etmeye devam edeceğiz” dedi.

“TÜRK'üm Diye Haykırmaktan Yorulmayacağız!

DOĞRU ve ÇALIŞKAN Olmaktan Vazgeçmeyeceğiz!

Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Açtığı Yoldan Gösterdiği Hedefe Gitmeye Devam Edeceğiz!

Ve Varlığımızı TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN ETMEKTEN Şeref Duyacağız!

EĞİTİM Adı İle Başlayan BİR- SENDİKANIN Başındaki Hain Fetö Artıklarını Rahatsız Etmeye Devam Edeceğiz İnşaAllah. Ajan Brunson’u Sal Adı Bağımsız Yargı. Andımız Geri Geldi Bu Nasıl Yargı. 81 İli Gezseniz Ne Gezmesiniz Ne...”

19 Eki 2018 - 16:49 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

memur - Erdoğan istemiyor andımızi, yuregin varsa bisey soylede gorelim....biyikli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 16:49
02

izmitli - aydın unlunun de faydası yok onu da gonder be haykırıver ordan hadi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 16:49
01

Aslan Kandemir - Ağzına sağlık,sağlık sendikalarında çocuklarını askeri okuldan alan dansöz kılıklı kebapçı sendikacılara da dikkat edilmeli,Kocaeli’de hala birçok kurumda cirit atıyor dansözler,temennim o ciritlerin üstüne düşmeleridir DİKKEN DİKEN gibi batar inşAllah!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 16:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler