Ucundan tuttursaydınız bari!

AKP İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’ün geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Üçyol Seçim İrtibat Bürosu açılışında kurdele kesimi sırasında çekilen fotoğraftaki ayrıntı, “Nereden nereye” dedirtti. Fotoğrafta, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın kurdelenin ucundan dahi tutamadı, arka saflarda kaldığı görülüyor!

Ucundan tuttursaydınız bari!
Ucundan tuttursaydınız bari!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’ün geçtiğimiz gün Turan Güneş Caddesi üzerinde yer alan Üçyol Seçim İrtibat Bürosu, törenle açılmıştı. Açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AKP Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse ve çok sayıda partili katılmıştı. Seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesinin kesildiği anda çekilen ve basına servis edilen fotoğraf dikkat çekti. Fotoğrafta gözden kaçan bir ayrıntı vardı.

SADECE YÜZÜ GÖRÜNÜYOR

Şu an hali hazırda belediye başkanı olan, parti rozetini bir kenara bıraktığını söylese de belediyeye CHP’li İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i sokmamaya kalkıp, belediyenin şantiyelerine Sibel Gönül’ün girmesini sağlayan Nevzat Doğan, kurdele kesilirken arkalarda kaldı, kurdeleye el bile süremedi. Kemal Köse, Tahir Büyükakın, Fikri Işık ve İlyas Şeker’in Sibel Gönül ile birlikte kurdeleyi kestiği açılışta, Doğan’ın İlyas Şeker’in arka kısmında sadece kafası görülecek şekilde yer alması dikkat çekti. Bu fotoğraf, başkanlık koltuğundan 13 gün sonra kalkacak Nevzat Doğan için “Nereden nereye” dedirtti! Başkanlık gitmeden Doğan, arka saflara gitti. 2 dönemlik başkanlığının hatırına kurdelenin ucundan tutturulsaydı bari!

YAPIP SÖKTÜĞÜ SÜTUNLAR

Tabii Nevzat Doğan’ın bilerek ön safta yer almama ihtimali de söz konusu, bunu da göz ardı etmemek lazım. Doğan, malumunuz Üçyol’da dükkanların önlerine kaldırımlara, Üniversiteden mimarlar getirerek sütunlar diktirmiş, esnaf bundan memnun kalmayınca da onca masraf ettiği o sütunları söktürmüştü. Sökülen sütunlar, 1,5 milyon liraya mal olmuştu. Yan, 1,5 milyon lira çöpe gitmişti. Doğan, bu yüzden de kendini çok göstermek istememiş olabilir!

18 Mar 2019 - 12:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ssbri tekin - AMAN AMAN YILMAZ BU NEVZAT DOĞAN BU İZMİT TEN DEFOLUP GİTSİN..İZMİT E ÖZELLİKLE İZMİT ESNAFINA YAPTIĞI ZULÜM..BIKTIRDI BIKTIRDI MİLLETİ..KENDİNİ ÜSTÜN IRK GÖREN YAHUDİ GİBİ..KİBİRLİ..BEN BİLİRİM..BEN YAPARIM OLUR..AMAN AMAN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler