Türkkan startı verdi: Nerede kalmıştık?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan seçim startını Gebze’den verdi

İyi Parti Gebze İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Türkkan “Yeniden başlıyoruz evet nerede kalmıştık” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmalarına Gebze'den başladı. İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı'na gelen Türkkan gündeme ait konular hakkında açıklamalar yaptı, partililer tarafından sorulan sorulara cevap verdi.

Listeler hazırlanırken hiç bir zaman en iyisi hazırlanmıyor diyen Türkkan şunları söyledi:

Öncelikle burada benimle beraber aday adayı olmuş, bu yarışa 1 ay evvel sokak sokak gezerek, hane hane gezerek katılmış aday adayı arkadaşlarımı bugüne kadar sarf ettikleri samimi faaliyetlerinden dolayı, aday listeleri belirlendikten sonraki olgunluklarından dolayı huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Listeler 13 kişi, müracaat bunu bir kaç katı. Mutlaka dışarıda kalan oluyor. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Listeler hazırlanırken hiç bir zaman en iyisi hazırlanmıyor. Yani listelere girenler bunun en iyisi diye hazırlanmıyor. O an için en uygunu. Hep öyledir. Yani liste dışı kalanlarla, listeye girenlerin kıyaslanmasını yaptığınızda her zaman doğruya ulaşamayabilirsiniz. Ama o an için uygun olan neyse o oluyor.

GEBZE'NİN ADAYIYIM

Gebze'nin adayı olduğumu izah etmek zorunda olmayan tek aday benim. Özellikle basına. 2007 yılından beri ilk defa gelmiş olsam 'Sen nerenin adayısın?' diye sorsanız kabul de, 2007'den beri bizi Gebze kamuoyu iyi tanıyor.

İYİ PARTİ MİLLETİN PARTİSİ

İYİ Parti, biliniz ki milletin partisi. Hiç kimsenin himmetiyle kurulmadı. Burada bulunan herkes, buradaki bir kolonyayı bile çoluğunun çocuğunun rızkından ayırarak aldı. Bu çok önemli emin olun çok değerli. Eğer biz devletten birileri gibi 104 milyon lira alsaydık daha iyi markalı bir kolonya alırdık ama bu daha değerli bir kolonya. Çünkü bu helal para var bu kolonyada.

Genel merkezimiz de aynı şekilde. Ekonomik imkanlarımız çok kısıtlı. Seçimde topladığımız paranın tamamı 7 milyon lira. Bununla bayrak mı alacağız, diğerlerini mi alacağız hiç bir şey yok. Yine pamuk eller cebe misali imece.

Merkez medya bizi göstermiyor. Ciddi anlamda, kendini demokrat diye sunanlar da dahil olmak üzere hepsinde bir karartma söz konusu. Bizi göstermemek adına, bizi yok saymak adına. Ama emin olun onlar yok saydıkça, onlar kararttıkça biz sokakta biliniyoruz. Bizim insanlar hep mazlumdan yanadır. Türkiye'de bu baskının, bu kadar karartmanın olduğu yerde İYİ Parti sizin gibi cesur insanların tavrıyla çok güzel bir şekilde gidiyor.

Göreceksiniz 25 Haziran sabahı hiç bir emeğiniz boşa gitmemiş. Hiç kimsenin ummadığı kadar yüksek oy alacağız. Bunu sadece ben söylemiyorum. Bunu, bu konuda siyaset bilimcisi olan, sosyal meselelerde ciddi gözlemcilik yapan eğitimli bilim insanları söylüyorlar.

Toplantının sonunda partililer ve aday adaylarıyla resim çektiren Türkkan, seçim çalışmalarına Gebze bölgesinde devam etmek üzere partiden ayrıldı.

26 May 2018 - 21:14 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

alp kaymacıoğlu - ya arkadaş git işine sana ekmek yok bu ilde bu listeyi parayla satın alan adam oy moy yok saman alevi oldu meral söndür lütfü ateşi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 21:14
02

Zenci musa - Biz bir yerlerde kalmadık sen kaldin. O yüzden sen devam et.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 21:14
01

vatandaş - iki konuya vurgu yapmış 1) listelerin hazırlanması 2) para...
listeleri kendi hazırladı günah çıkarıyor bu ilde karşılığı yok tepkileri biliyor ve aklınca gard alıyor. paraya yaptığı vurguda ise şunu söylemek istiyor partinin parası yok çok itiraz etmeyin bizim gibi paralılara mecburen ihtiyaç var... bu sebeplerden dolayı bizimle değilsin sayın liberal

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 21:14


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler