Türkkan'ın eli Fas'a uzandı

Uzun süre Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekilliği yapan, ardından Akşener’in kurduğu İYİ Parti’de görev üstlenen Lütfü Türkkan önemli konukları ağırladı

TBMM. 24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekilliği görevini yürüten, ardından ise İzmitli Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’de Genel İdare Kurulu(GİK) Üyeliği görevine getirilen Lütfü Türkkan sosyal medyada da her zaman Türkiye gündemine oturacak paylaşımlar yaptı. Milletvekilliği görevini bırakmasının ardından da hala adından oldukça söz ettiren Türkkan sosyal medyayı da hala oldukça aktif bir şekilde kullanıyor.

Seyahat etmeyi ve dostlarını ağırlamayı da seven Türkkan bu ziyaretler ve gezilerini de Facebook hesabından sık sık paylaşıyor. Yeni partisi İYİ Parti’de önemli göreve getirilen 3 isimden biri olan Türkkan şu sıralar İstanbul’da. Türkkan burada önemli isimleri de konuk etmiş. Resmî bir ziyaret için ülkemizde bulunan Fas Kalkınma Bakanı Rakiya Eddarhem ve beraberindekiler Türkkan’a konuk olmuş. Eddarhem ve Türkkan ziyarette birlikte fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmemiş. Eddarhem’e dostluk elini uzatan Türkkan verdiği söz üzerine Ocak ayında bakanın konuğu olarak bu kez de Fas’a gidecek.

24 Kas 2017 - 16:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler