Temayülde ismim yazılsın isterim!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 18 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan temayülde gazetecilerin sorusu üzerine adının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yazılmasını istediğini söyledi. Ayaz, “Onur duyarım. Mutlu olurum” dedi.

Temayülde ismim  yazılsın isterim!
Temayülde ismim  yazılsın isterim!
Haber albümü için resme tıklayın

Kentimizin başarılı belediye başkanlarından olan Hüseyin Ayaz kuruluşundan bu yana Başiskele’de belediye başkanlığı görevini yürütüyor. Bir ilçeyi adeta yoktan var eden Ayaz’ın adı son günlerde 3 önemini dolduran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yerine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyor. Halkın desteğini alan, parti teşkilatlarında adı sıkça dillendirilen Hüseyin Ayaz düne kadar konuyla ilgili tek bir açıklama yapmamıştı. Ayaz, dün Kocaelili gazetecilerle İstanbul Zorlu PSM’de düzenlenen mükemmeliyet ödül töreni sonrasında bir araya geldi. Pendik’te Gülistan Sofrası’nda gerçekleşen toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Ayaz, adaylığı ile ilgili ilk defa net cümleler kurdu.

RİSK GÖRMÜYORUM

Hüseyin Ayaz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Temayülde ismim yazılsın tabiki isterim. Bundan onur duyarım. Bana mutluluk verir. Ben adayım demiyorum. Halkıma güveniyorum. Halk ne isterse o olacak. Benim siyasette bir akrabam yok. Sırtımı dayadığım bir dayım, beni kollayacak bir büyüğüm yok. Çalışmak zorundayım. Halkın beklentileri doğrultusunda hareket etmeliyim. Ancak bu şekilde var olabilirim. En büyük akrabam, dostum, dayım, büyüğüm halkımdır benim. Biz bütün ilçeleri, bütün sokakları tek tek görmüş olmasak bile Kocaeli’nin dört bir köşesini biliriz. Her ilçede dostlarımız, arkadaşlarımız, destekleyicilerimiz var. Halkıma güveniyorum ve hiçbir konuda en ufak bir risk görmüyorum. Herkes Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olabilir. Herkes kendine güvenebilir, kendini bu görevi yapabilecek güçte ve bu unvana layık görebilir. Kısa süre sonra halkın dediği olacaktır. Halk kimi bu göreve layık görürse görev onun olacaktır. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.”

15 Kas 2018 - 09:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Muteber bey - Bu adamda olmayacaksa gerçekten kim olacak bilmiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 09:45
02

hikmet - AKP Büyükşehir için tek ve en etkili aday HÜSEYİN AYAZ'dır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 09:45
01

Cühela - Ben de maaşım 30.000 tl olsun isterim ama hayal dünyası işte.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 09:45


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler