Tarih koridoru reklamı yapanlar aşağıya biraz baksın..!

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Uğur Koştur sosyal medya hesabı üzerinden kente dair sorunları dile getirmeye devam ediyor

Tarih koridoru reklamı yapanlar aşağıya biraz baksın..!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Uğur Koştur, İzmit’te yaşanan sorunları ve eksikleri sosyal medya hesabından paylaşarak, yetkililere seslenmeye devam ediyor. Şu ana kadar kent genelinde birçok sorunu fotoğraflayarak, sorunların giderilmesi için yetkililere çağrıda bulunan Koştur bu kez Otogar mevkiinde bir bölgede yaşanan sıkıntıyı aktardı.

Otogarın karşısına yapılan kaldırımları fotoğraflayan Koştur, kaldırımın ortasına dikilen direkten ve bir haftadır kaldırımların o şekilde bırakılmasından şikayetçi. İzmit Belediyesi’ni eleştiren Koştur açıklamasında da şu ifadeleri kullandı: “Burası otogar karşısı yeni yapılan kaldırımlar.

Yaklaşık 1 haftadır bu alan böyle.

Ne gelen var ne giden.

Sinema salonlarında boy boy reklam yapıp turizm şehri İzmit diyenler, Tarih Koridoru ve Kapanca Sokak reklamını yapanlar, aşağıya biraz baksalar çok iyi olacak.

Bakalım engelli vatandaşlarımızı düşünmeden kaldırım ortasına direk dikenler daha sonra burada yeniden tadilata başlayanlar kaç gün sonra bu tabloyu görecekler.”

15 Oca 2018 - 15:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler