Tamyüksel, başvuru dosyasını genel merkeze teslim etti

İYİ Parti’nin genç isimlerinden olan ve İzmit İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Haluk Tamyüksel, resmi başvuru dosyasını Genel Merkez’e teslim etti

Tamyüksel, başvuru dosyasını genel merkeze teslim etti
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcılığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan Haluk Tamyüksel, partisinin genel merkezine giderek resmi başvurusunu da gerçekleştirdi. Tamyüksel’e, Ankara’da yakın dostu ve İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar da eşlik etti. Tamyüksel, dosyasını Genel Başkan Meral Akşener gibi İzmitli olan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hilal Durmuş’a teslim etti.

03 May 2018 - 14:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Aliço - Sayın vekil aday adayım eğer Akşener hanfendinin halasının torununun kocası sıfatı ile yani damat kadrosundan üst sıra beklentisi ile yola çıkıp aday olduysan işin zor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 14:55


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler