Tahsin Tarhan’a çok önemli görev!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, parti genel merkez yönetiminde önemli bir görev üstlendi. Tarhan'ın yeni görevi kentimizdeki dengelerde de etkili olacak.

Tahsin Tarhan’a  çok önemli görev!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Kocaeli özelinde en önemli konu yerel seçimler. Pek çok partili için bu konu milletvekili seçimlerinin önünde geliyor. Partililerin gözü kulağı İzmit’te. Kimi isimler aylar değil, yıllar öncesinden İzmit Belediye Başkan Adaylığı için çalışmalarına başladı. İşte o adaylıklar için geçtiğimiz hafta önemli bir gelişme yaşandı. Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un danışmanı olarak görevlendirildi. Çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Tahsin Tarhan önceliği genel seçimlere verdi. Genel seçimlerinden ardından ortaya çıkacak tabloya göre yerel seçimlerin çalışma takvimi belirlenecek. CHP Kocaeli’de aday belirleme sürecinde çiçeği burnunda danışman Tahsin Tarhan’ın etkili olması bekleniyor. CHP’de özellikle İzmit adayları bugünlerde hesaplarını Tarhan’ın yeni görevine göre yapacak. Dengeler her an değişebilir…

19 Nis 2018 - 15:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler