Süleymancılar kimi destekliyor, işte şok iddia

Süleymancılar Cemaati, içerde Millet İttifakı'na destek çağrısı yapıyor

Tarikatler siyaset tercihini birer birer açıklarken son dakikada sürpriz bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Cengiz Er'in Genel Yayın Yönetmeni olduğu superhabertv'nin iddiasına göre kamuoyuna Cumhur İttifakı'na destek söylemi kullanan Süleymancılar Cemaati, içerde Millet ittifakı'na destek çağrısı yapıyor. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen site buna kanıt olarak bir de ses kaydı yayınladı.

Superhabertv, "Süleymancılar Cemaati'nin önde gelenlerinin skandal ses kaydı ortaya çıktı. İşte 'büyüğümüzün talimatı; bu seçimde oylarınızı İYİ Parti ve Meral Akşener'e verin' talimatının verildiği o sohbet" ifadeleriyle duyurduğu ses kaydına dair haberde şu ifadeleri kullandı:

"Süleyman Hilmi Tunahan'ın kurucusu olduğu ve Alihan Kuriş'in liderliğinde faaliyet gösteren Süleymancılar cemaatinin 24 Haziran seçimlerine yönelik sinsi takiyesi deşifre oldu! Cemaat kamuoyuna seçimde Cumhur İttifakı'nı (AK Parti-MHP) destekleyeceği imajı vermesine karşın cemaatte gizliden gizliye Millet İttifakı'nın (CHP-İYİ Parti-SP-DP) desteklenmesi yönünde telkinler yapıldığı ortaya çıktı."

23 Haz 2018 - 15:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Ankaralı - Süleymancıların işleri güçleri para, para ver konuşma, eleştirme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Nisan 03:47
08

mehmet bey - cemat çizgiden çıkmıştır işleri güçleri menfaat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:02
06

EFSANE - BEN BU CEMMAAATTEN HERSEY BEKLERIM BASORTU BAGLAMASINDAN NEKADAR GEVSEK OLDUGU BELII HADI ONADA BISE DEMEDIKDE AYRIMCI GIBI TESETURE FARKLI BASORTU BAGLAMASIYLA SULEYMANCI ANLAMAK COK KOLAY 2 FETO OLURSA SASIRMAM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:02
05

Mehmet - Süleymancılar denen cemaat kurulduğu günden beri hiçbir zaman akp'ye oy vermemişlerdir. Oy verdikleri partiler seçimden seçime değişmektedir; anap, dp, mhp ve benzeri. Sol partilere oy vermemekle birlikte akp'ye de oy vermemektedirler. Süleymancıların bölünmesi haberi ise hep gündeme getirilir. İki münferit torununun süleymancılar cemaati üzerinde pek etkisi yoktur. Bu durum da herhangi bir süleymancı yurdundan teyit edilebilir.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:02
04

Hacı - İşte memlekete ne belalar geldiyse fetocular gibi böyle tarikatlar yüzünden gelmiştir.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:02
03

ümit izmitli - istediğinizi destekleyin..
Maltepe Bugün neler olabileceğini gösterdi ....
Geldikleri gibi gidecekler .
Meclis zaten patlak 301 hayal Yarın Grs....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:02
02

Süleymancılar - Hiç bir zaman milli ve yerli olmadığı için bunlar Millet itifakını deteklemeleri doğaldır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:02
01

Yunus Erdoğdu - Yalan haber. Algı operasyonu. Süleymancılar Menzilciler fetocular erdoğana oy verecek. İngiliz ajanlarının kurduğu tarikatlar cemaatler 16 yıldır desteklediği erdoğana yine oy verecekler.

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 23 Haziran 15:02


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler