Soylu’nun sonu Beşir Atalay Gibi olacak

Kılıçdaroğlu’na Ankara Çubuk’ta yapılan saldırının üzeri kapatılmaya çalışılırken İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan saldırının arkasındaki güçlere yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan’a uyarılar geldi. Türkkan Soylu ile ilgili de konuştu, “Sonu Beşir Atalay gibi olacak, partisinden bile kimse adını duymak istemeyecek” dedi

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan dün akşam katıldığı radyo programında Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ve ortaya atılan Türkiye İttifakı söylemine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının planlı olduğunu belirten Türkkan, saldırının AKP içindeki bir güç tarafından hayata geçirildiğini ve Cumhur İttifakı’nın rafa kaldırılmaya hazırlanıldığı bir dönemde gerçekleşen bu saldırının asıl hedefinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi. Türkkan, saldırıyı gerçekleştirenlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zarar vermek isteyenler olduğunu ve bir gücün AKP içindeki uyuyan hücreleri harekete geçirdiğini açıkladı.

SOYLU'NUN AKIBETİ ÇÖZÜM SÜRECİNİN BEŞİR ATALAY'I OLACAKTIR

Süleyman Soylu'nun akıbetinin çözüm sürecinin aktörlerinden Beşir Atalay gibi olacağını söyleyen İyi Partili Türkkan, Soylu’nun yanlış teşhisler ve yanlış uygulamaları hayata geçirerek Türkiye'de 82 milyonu sıkıntıya düşürdüğünü ve sürecin sonunda kendi partisinin bile Soylu’nun adını duymak istemeyeceğini ifade etti.

Türkiye İttifakı söyleminden rahatsız olan ve tepki gösteren Bahçeli ile ilgili de konuşan Türkkan, “Sayın Bahçeli'nin açıklamalarını kendisinin varlığını Cumhur ittifakı'ndan başka hiçbir şeye bağlı olmayan bir liderin açıklamaları olarak görüyorum. Cumhur İttifakı varsa kendisi var yoksa kendisi de yok şeklinde bir adamın demeçleri olarak okuyorum. Gündem tespit edecek bir açıklama olarak görmüyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE KUŞATMA ALTINDAYKEN TEK VÜCUT OLMALIYIZ

Son dönemlerde S-400’ler ile gerilen dış politika ve ekonomide yaşanan krizin derinleşmesi ile ilgili de konuşan Türkkan, “Ben akl-ı selimin galip geleceğini düşünüyorum. Bu mesele onu kaldırmaya yönelik bir mesele olarak gündeme getirildi.. Akl-ı selim insanlar bu meseleyi gündemde tutacaktır. Türkiye'nin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte hem ekonomik hem de dış politikada her türlü baskı altında bulunduğumuz şu süreçte topyekün hareket etmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum Türkiye'de. Bu sadece Akp iktidarının devamı için değil Türkiye'nin selameti için çok önemli” dedi.

25 Nis 2019 - 14:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

GAZİ. - Bunların alayında merhamet yok.İşleri güçleri müslümanlara feto adı altında zulum yapmak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 14:03
01

izmit 34 - soylunun sonu o olacakta ya diğerlerinin sonu çarmağa gerecekler hemde 12 lik çiviyle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 14:03


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler