Songül Kaya adaylığını açıkladı

CHP Derince İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP İl Kadın Kolları seçimleri için adaylığını açıkladı

Songül Kaya adaylığını açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Derince İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, il binasında düzenlenen basın açıklamasıyla 28 Ocak Pazar günü yapılacak olan CHP İl Kadın Kolları seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Kaya açıklamasında, “Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana bugün hiçbirimizin düşünmediği, hayal etmediği bir karanlığın ve kaosun içine sürükleniyoruz. Cumhuriyetin temel değerlerine "aydınlanma, laiklik, parlamenter demokrasiye” açık bir saldırı ve değersizleştirme; anayasal kurum ve kuruluşların işlevsizleştirildiği, yok edildiği, bir ortamda TBMM’nin fiilen devre dışı bırakıldığı bu süreçte yumruk olma zamanıdır” dedi. Açıklama sıraısnda kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Ben her iki aday arkadaşıma başarılar diliyorum. Geçtiğimiz kongrelerimizde demokratik ve seviyeli seçimler gerçekleştirdik. İl Kadın Kolları seçimlerimizin de bu zeminde gerçekleşeceğine inancım sonsuz” dedi

MÜCADELE İÇİN ADAYIM

Kaya, “Bizi kuşatan karanlığa inat, biz de hayatı kuşatarak bu karanlığı yenebiliriz diyen bir anlayışla toprağın üstünde, göğün altındaki her yerde yürüyerek, büyüyerek, mahallelerde, okulda, fabrikalarda, sokakta, başka başka evlerin mutfaklarına dokunarak şehri dolanan, hayatlara değen, içine katan, cesaret veren bir mücadele kültürünü ve dilini çoğaltmak için adayım. Elimizde sihirli bir değneğimiz yok. Adım adım örgütlüğümüzü pekiştirmek dışında bir seçeneğimizin olmadığını biliyorum. Biz birlikteysek güçlüyüz ve ne kadar çok istiyorsak o kadar başaracağız” diye konuştu.

COŞKUMUZ ARTTI

Kaya, “2011 yılında heyecan ve ümit ile dâhil olduğum partime çeşitli kademelerde hizmet vermeye gayret ettim. 5 yıldır Derince kadın kolu başkanlığı görevini yürütmekteydim. Edindiğim mücadele deneyimini partimin başka kademelerinde sürdürerek bu büyük ailenin, ailemin bir ferdi olmaya devam etme arzusundayım. Bugüne kadar çalışma arkadaşlarımız, parti büyüklerimiz, dostlarımız ve halkımız ile yakaladığımız uyum sayesinde inandığımız uğurda varılacak en yüksek hedefe hep birlikte ulaşabilmek adına çaba sarf edip emek harcadık. Heyecanımız, coşkumuz gün geçtikçe arttı. Kapıları severek çaldık, adalet ve demokrasi yollarını büyük ümitle yürüdük” şeklinde konuştu.

22 Oca 2018 - 14:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler