Şok karar! AKP’de ilçe başkanlarına izin yok!

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy Genel Merkez kararı ile İl ve İlçe Başkanları ve Yöneticilerinin istifa edemeyeceklerini açıkladı

Şok karar!  AKP’de ilçe başkanlarına izin yok!
Şok karar!  AKP’de ilçe başkanlarına izin yok!
Haber albümü için resme tıklayın

AKP’de ilçe başkanlığı yapan ve Belediye Başkan adaylığı için Genel Merkez kararını bekleyen isimler için önemli açıklama geldi. AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy İl binasında gerçekleştirdiği açıklamada Genel Merkez kararı ile İlçe Başkanlarının istifa etmeyeceğini resmen duyurdu. Genel Merkez 12 Kasım tarihine kadar İlçe Başkanlarının istifasına izin vermezken, 1 Aralık tarihine kadar gerekli görülen yerlerde Başkanların istifasına izin verilebilecek.

İSTİFA ETMEYECEKLER

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “İlçe başkanlarımız, il yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz istifa etmiyorlar. Genel merkezden gelecek haberi bekliyorlar. İlçe başkanları 12 Kasım tarihine kadar istifa etmeyecekler. 1 Aralık tarihine kadar genel merkez uygun gördüğü ve istediği kişilere istifa et diyecek. Büyükşehir adaylarının 5 Aralık’a kadar açıklanması bekleniyor. İlçe başkanları ise Aralık sonu belli olacak” dedi. 18 Kasım tarihinde yapılacak temayül yoklaması ile ilgili bilgi veren Eryarsoy, “Temayülde sadece aday adaylarını değil, istedikleri kişileri yazabilirler. Mahalle başkanları, meclis üyeleri, ana kademe yönetimi, kadın kolları il ve ilçe yönetimi, gençlik kolları il ve ilçe yönetimleri temayüle katılacak. Temayüller sadece ilde yapılacak. İlçe başkanları ve mevcut belediye başkanları temayüle girmeyecek. 18 Kasım 10.00’da Antikkapı’da yapılacak” diye konuştu.

07 Kas 2018 - 14:23 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Şakir - istifa etmek yasak. işemeye gitmek yasak. akp tam bir diktatör partisi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 14:23
01

Ersoy Kandemir - Ben şaşırmadım,çoğunu süper başarısız buluyorum zaten!İsabetli olmuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 14:23


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler