“ Siyaseti spora sokmak gibi bir derdimiz yok”

AKP Belediye meclis üyesi aday listesinde adı netleşen Taner Çakırer, Gültepe Platformu üyeleri, spor kulübü yöneticiler ve sporcuları ile yemekte buluştu

“ Siyaseti spora sokmak gibi bir derdimiz yok”
“ Siyaseti spora sokmak gibi bir derdimiz yok”
Haber albümü için resme tıklayın

AKP Belediye meclis üyesi aday listesinde adı netleşen Taner Çakırer, Gültepe Platformu üyeleri, spor kulübü yöneticiler ve sporcuları ile yemekte bir araya geldi. Burada konuşan Çakırer, “Siyaseti spora sokmak gibi bir derdimiz yok. Sadece dua istiyorum” ifadelerini kullandı.

MHP ADAYI DESTEK OLDU

AKP Belediye meclis üyesi aday listesinde adı netleşen Taner Çakırer, Gültepe Platformu üyeleri, İzmit Gültepe spor kulübü başkanları Hüseyin Mutlu, Nurullah Murat ve spor kulübü oyuncuları ile Yürüyüş Yolu’nda hizmet veren Tavuk Dünyası’nda bir araya geldi. Yemekli geçen programa Cumhur İttifakı İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı İlker Kaan’da katılım sağladı. Programda konuşan Çakırer, “Kıymetli arkadaşlar bildiğimiz üzere Gültepespor gözde bir yapımız. Spor gençleri bir arada tutmak için önemli bir araç. Dermeğimiz ile birlikte hayal ettik. Hüseyin başkanımız başa geçmesi ile hayallerimizdeki yere geldik” dedi.

“GÖNÜL’ÜN SELAMI VAR”

Biz Gültepe’nin yerlisiyiz diyen Çakırer, “ Eski okuduğumuz okullarda çocuklarımız okuyor. Sizlerde bizim çocuklarımızsınız. Ben davulumu elime alıp var gücümle tezahüratlar yapıyorum. Sahada siz görevinizi yapıyorsunuz ben de saha dışında görevimi yapıyorum. Bu gün burada birlikte aynı listede bulunmaktan gurur duyduğum İlker kardeşim de var. Bir daha ki yemeği İlker kardeşim organize edecek. AKP ilçe bakanım MHP ilçe başkanım ve Sibel Gönül’ün selamları var. Sizlerden dua istiyorum. Siyaseti spora sokmak gibi bir derdimiz yok. Sadece dua istiyorum. Allah bundan sonra inşallah utandıracak bir işin altına imza attırmasın. Gültepeliler platformu Allah’ın rızası olmadığı bir işte bulunmaz. Benim zerre şüphem yok. Başarılarımız daim olacak.

AKADEMİ KURULACAK

Akademi kurmak istediklerini belirten Çakırer konuşmasını, “Bunun içinde sadece futbol olmayacak. İçinde robotik kodlama, eğitim, dini bilgi gibi bir akademi hayal ediyoruz. Bütün projelerimizi verdik” ifadeleri ile sonlandırdı.

23 Şub 2019 - 16:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

BAKİ TEHALLÜK KÜÇÜK - KESİNLİKLE.. BELEDİYELER;SİYASİ KURUMLAR OLDUĞUNDAN,SPORDAN ÇEKİLMELİDİRLER..VE'DE MAHALLİ SPOR'U DESTEKLEMELİDİRLER.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 16:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler