Seymen sahalara çıktı

CHP Merkez ilçe eski başkanı Alparslan Seymen sahalara çıktı. Seymen’in bugün Topçular muhtarı Nazhanım Yazar’ı ziyaret etmesi dikkat çekti

Seymen sahalara çıktı
Seymen sahalara çıktı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez ilçe eski başkanı Alparslan Seymen, bugün CHP İzmit ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Veli Beyaztaş ve ilçe yöneticileriyle birlikte Topçular mahalle muhtarı Nazhanım Yazar’ı muhtarlık binasında ziyaret etti. Bu ziyaretin fotoğraflarını ilçe başkanı Küçükkaya’nın sosyal medya hesabından paylaşması ise adeta bir mesaj niteliğindeydi. Bilindiği gibi Alparslan Seymen’in adı basında sık sık İzmit Belediye Başkan adaylığı için geçiyor. Fakat Seymen, kesinlikle bu söylemi kabul etmiyor, bu konuların konuşulması için daha erken olduğunu ve aklında böyle bir şey olmadığını dile getiriyor. Ancak Seymen’i tanıyanlar bu fotoğrafı görünce “Alparslan Başkan sahalara çıktı. Küçükkaya da en büyük destekçisi” şeklinde yorumlar yapıyor.

17 Oca 2018 - 17:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler