Şevki Yılmaz: Bindiği dalı kesen iktidarı uyarıyoruz!

AKP’nin akıl babalarından olan Şevki Yılmaz, iktidarı uzunca bir yazı kaleme alarak uyardı. Yılmaz, hükümetin bindiği dalı kesmeye devam ettiğini dile getirerek uyarılarını sıraladı, FETÖ mücadelesinin sulandırılmasında ulusalcıları hedef aldı

Rize eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili, AKPKocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası, Atatürk’e hakaretleri ile bilinen Yeni Akit gazetesinin yazarı Şevki Yılmaz, sosyal medya hesabında uzunca bir yazı kaleme alarak iktidarın kendi bindiği dalı kestiğini belirterek hükümete bir dizi uyarılarda bulundu.

Geçmişte Fethullah Gülen’e “Hoca Efendi” diye hitap edenlerden ve hakkında methiyeler dizenlerden olan Şevki Yılmaz, çiftinin fındık isyanından söz ederek, bunun bir oyun olduğunu iddia etti, “Bu oyunun baş aktörleri iktidar içindeki fındık alımlarını kasten geciktiren bürokratlar ile bölgenin en etkili siyaset baronlarıdır!” dedi. Yılmaz ayrıca FETÖ ile bağı olmayanların gözaltına alınmasıyla mücadelenin sulandırılmak istendiğini, bunu da ulusalcı ve ırkçı hakim-savcıların gerçekleştirdiğini öne sürdü. Kuzey Irak’taki referandumun da iktidara karşı yapılan bir oyun olduğunu dile getiren Yılmaz, tüm bu iddialarını “Sandık darbesi” olarak adlandırdı.

Şevki Yılmaz’ın paylaşımı noktası virgülüne şöyle:

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah'ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt'ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü'min kardeşlerimize ve Allah'ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Başkanlığa Sandık’ta Suikast!

Allah’ın (cc) lütfu, ihsanı ve nusretiyle (yardımı) kazanılan 15 Temmuz Zaferi, Siyonist-Emperyalist işgalci müttefik güçleri pes ettirmedi!

Dünya Yönetimini ele geçirinceye kadar da asla pes etmeyecekler!

Silahlı darbelerle Türkiye’mizin yükselişini önleyemeyen dış güçler ve iç piyonlar, SANDIK DARBESİyle işgallerini ve mandacı partilerin eliyle de ülke yönetimini tekrar ele geçirmek istiyorlar!

Oy verecek vatandaşlarımızı aldatmak için yalan, iftira, şantaj, montaj, kaos vs. ne kadar ahlaksızca yol varsa saldırıyorlar!

Ve saldıracaklar!

Seçmenlerimiz yanıltılarak sandık ‘ta ülke yönetimine suikast planları referandumdan hemen sonra bir bir uygulanıyor!

Çevremizdeki kripto dalkavukların ve bukalemunların yanıltıcı manevraları sebebiyle planlanan şer planları hala göremeyen ve bindiği seçmen dallarını kesmeye devam eden İktidarımızı bir kere daha uyarıyoruz!

Ve kurulan tuzakların sadece bir kısmını madde madde sıralıyoruz:

1-Fındık tuzağı!

Referandumda Hayır oylarını mağlup eden bölgelerin başında Karadeniz gelmektedir! Her yıl Fındığa aynı desteği veren İktidarımıza Fındık Üreticilerinin isyanı ettirilmesi bir oyundur! Bu oyunun baş aktörleri İktidar içindeki Fındık alımlarını kasten geciktiren Bürokratlarla Bölgenin en etkili Siyaset baronlarıdır!

2- Kuzey Irak tuzağı!

Referandumda Başkanlık sistemine destek vererek büyük oyunu bozan bölgelerin en önemlisi terör tehdidi altında dahi Devletimize sahip çıkan Güney Doğu Halkımızdır!

Tüm uyarılarımıza rağmen hiçbir sebep yokken işgal ettirilen Suriye siyasetinde yanıltılan İktidarımız, şimdi de Kuzey Irak’ta tuzağa çekilerek Milyonlarca Müslüman Kürt ve Arap kardeşlerimizin Ak iktidara düşmanlığı planlanmaktadır!

Daha çok iki yüzlü İran ve zalim Bağdat Yönetimini ilgilendirecek Kuzey Irak’taki Referandumu Türkiye’mizin barış görüşmeleri yerine Savaşla önleme tehditleri Ülkemizdeki Başkanlık seçimlerinde tam bir Sandık suikastıdır!

Bu oyunu da Türkçü ve Ulusalcı Bürokrasi ile İktidardan yana gözüken Kripto Siyaset ve Bizden gözüken Medya bukalemunları tezgâhlıyorlar!

3- Feto Operasyonları Tuzağı!

Devletimizi Roma yoluyla İsrail’e taşeron yapmak için ''din adına'' yapılan 15 Temmuz silahlı işgal teşebbüsünü planlayanlarla, yöneten alçak hainlerin bir kısmı önceden kaçtılar ve bir kısmı da darbeden sonra yurt dışına kaçırıldılar!

Kaçamayan Rütbeli-Silahlı ve silahsız eşkıyanın çoğu yakalanarak cezaevindeki Mahkemelerde Dünyevi hesaplarını veriyorlar! Ama Irkçı ve Ulusalcı Savcı ve Hâkimler yoluyla Mahkemelerin sulandırılması Planlarıyla Şehidlerimizin, Gazilerimizin ve direnen Milletimizin İktidara desteğini çekme tuzakları acilen önlenmelidir!

Asılsız İhbarlarla Feto zanlısı diye araştırılmadan tutuklanan ve toplum içinde onurları zedelenen, takipsizlik kararlarına rağmen Yurt içi ve ya Yurt dışında ki işine dönemeyen mağdurlar toplumunu oluşturulması da tam bir sandık suikastıdır!

Bir Sivil Polisin veya yazılı resmi çağrıyla Emniyete gidebilecek feto zanlısı kişilerin evlerine gece yarısı kalabalık Polis Baskınları neticesindeki buhran ve intiharlar da tam bir sandık suikastıdır!

Irkçı-Ulusçu ve Bukalemun Dalkavukların eliyle hazırlanan çok daha tehlikeli diğer Sandık Suikastlarına haftaya devam edelim İnşallah!

Allah (c.c), fitne, bela ve musibetleri kin ve öfkeyle değil; basiret, feraset, hikmet, Ümmet ve Sabır ilacıyla ve ehil, emin, adil, sadık ve vefalı kadrolarla çözme iradesini ihsan buyursun!

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam ve dua ile…

Şevki Yılmaz

25 Eyl 2017 - 12:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

vatandaş. - Yok...yok..gün gelecek bu celladına benzeyen zalim ve sonradan gormusler
Bu zulum ve trol zenginliklerini hesaplarını vereceklerdir. .hiç kandırıldık numarasına yatmasinlar. Bu nifak ve faşizminin açık bir örneğidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 12:58
04

İzmitli - Laz Şarlatan defol git rizene orada yaz komplo teorilerini rizede topla cami diliyle arakana yardım paralarını bıktık senden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 12:58
03

Aklı selin - Ben her zaman söylüyorum AK parti sabun ve kar gibi eriyor 2019 da iktidara gelemeyecek bunun hali ne olacak geçenlerde Emekli Albay anlattı içerdekiler ve dışarıdakiler bi bilenmiş bunları sakız gibi çiğneyeceklermiş iğne deliğine girse bulup işkence nasıl yapılır bu millet görecek diyorlarmış dua edelim bizim REİS ölmesin vay ki ne vay Türkiye'nin haline

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 12:58
02

halim - adam vatan için akp yi dış etkenlerin oyununa karşı uyarıyor.Akp ye laf söylediği falan yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 12:58
01

Maksut - Bu ve ekibi AKP için laf söylemeye başladıysa bilinki istekleri olmamış ve AKP doğru yolda dır yeterki bu atatürk düşmanı akp den memnun olmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 12:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler