Sert eleştirileriyle tanınan isim, Gölcük’e başkan oldu

Gölcük’te yerel yönetimlere yaptığı sert eleştirilerle bilinen Çağlayan Garipoğlu, ilçesine başkan oldu

Yeni oluşum gösteren Gölcük DSP ilçe Başkanlığına Gölcüklü İş adamı Çağlayan Garipoğlu atandı. Garipoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti sadece AKP’den ibaret değildir. Türkiye kısır çekişmenin içinden DSP ile kurtulur" dedi.

Gölcük esnaflarından olan Çağlayan Garipoğlu siyasete ara verip kendi işini geliştirmeye başladı ve Evim Yapı Dekerasyon şirketini kurdu. Gölcük ve çevresinde atılım yaparak adından söz ettirdi. Bu süre zarfında siyasi parti üyesi olmamasına rağmen sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiren Garipoğlu, özellikle Gölcük AKP çevresini hedef alan paylaşımları ile dikkat çekti. AKP ilçe Başkanı İdris Alp’i İhale Baronu olarak adlandıran Garipoğlu’nun hedefinde Gölcük Belediyesi de zaman zaman yer aldı. Çağlayan Garipoğlu DSP ilçe Başkanı olarak atandı.

"Sahipsiz kent Gölcük’ü sahiplenmeye geldim"

Öümüzdeki günlerde yeni yönetimini tanıtacak olan Garipoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti sadece AKP’den ibaret değildir. Türkiye kısır çekişmenin içinden DSP ile kurtulur. Bu yüzden Gölcük’de yeniden yapılandırılan DSP, il başkanımın ilçe başkanlığı teklifini düşünmeden kabul ettim. Benim derdim Gölcük! Siyaset bir tarafa Gölcük bir tarafa! O yüzden Gölcük’ün gelişmesine,büyümesine katkı koymayı hedef seçtim. Ben sokaktan gelen bir siyasetciyim. Gölcük’ün sorunlarını iyi biliyorum. Gölcük’de sus pus oturan,konuşmayan ilçe başkanı modeli olmayacağım. Nerede haksızlık, hukuksuzluk, yandaşlık varsa DSP ilçe Başkanı olarak onların üzerine gideceğim. Dün yaptıklarım bu gün siyasi kimliğimle beraber DSP çatısı altında partimize gönül verenlerin desteğiyle çıtayı daha yukarı yükselteceğiz. Hedefim Gölcük Belediyesi’ni partili dostlarımızla beraber yönetmek olacak. Dayanıklı bir yapının başına ilçe başkanı olarak atandım. Tüm DSP’ye gönül veren rahmetli Ecevit’in yolundan dönmeyen herkesi kucaklamaya hazırım. Yeni yüzlerle Gölcük halkının karşısına çıkan DSP Gölcük ilçe yönetimi olarak arkadaşlarımla beraber halkla kucaklaşıp, haksızlığa uğrayanların, sessizliğe bürünenlerin sesi olmaya geldik. Gölcük DSP ilçe Başkanı olarak Gölcük halkına söz veriyorum. Bundan sonra başınız dara düştüğünde arayacağınız bir yuvanız ve partiniz var olacak. Kimseden korkumuz yok! Bizim Allah!a olan inancımız tam. Rahmetli Ecevit’in yolunda yürümeye biz hazırız, siz Gölcüklülerde hazır olsun. Mevcut Genelbaşkanımız Önder Aksal ile birlikte ilçe binamızın açılışına yapacağız. İl Başkanım Halim Dedeoğluna ve il yönetim kuruluna teşekkür ederim. Onları mahçup etmeyeceğiz. Yeni oluşan Gölcük DSP ilçe yönetimi olarak sahipsiz kent Gölcük’ü sahiplenmeye geldik” dedi.

Çağlayan Garipoğlu kimdir?

Çağlayan Garipoğlu 1979 Gölcük doğumlu ilk orta liseyi Gölcük’de okudu. Siyasete 2014 yılında Gölcük BBP ilçe sekreteri olarak başladı. Gölcük esnaflarından olan Garipoğlu 2003-2007 yılları arasında Değirmendere Yüzbaşılar Baca mevkiinde Derya Lahmacun salonunu işletti. Ardından Evim Yapı Dekarasyon ile Gölcüklülerin güvenini kazandı. BBP Genelbaşkanı Mustafa Desteci'nin Cumhurbaşkanı ve AKP Genelbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesinden dolayı partisinden istifa etti

Kaynak: Gölcük Gündem

19 Eyl 2018 - 21:53 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler