Sarıbay Ünlü’ye ateş püskürdü!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na saldırı ve linç girişiminin ardından yapılan ve infial yaratan paylaşımlara ateş püskürdü. Sarıbay MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'ye ateş püskürdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na katıldığı şehit cenazesinde yapılan alçakça saldırı sonrası devlet kademelerinden gelen kınama ve gereğinin yapılacağı söylemlerine rağmen bazı isimlerin hala devam ettirdiği kin ve nefrete teşvik edici paylaşımlara gelen tepkiler çığ gibi büyüyor. İlimizde de AK Parti Körfez İlçe Yöneticisi Perihan Tuç’un büyük yankı uyandıran hakaret içerikli paylaşımları sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den gelen hedef gösterici açıklamalar CHP kanadında ve kamuoyu nezdinde infial yarattı.

AYNI YAĞMURDA ISLANMADIK

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay yapılan çirkin paylaşımlar sonrası şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle hatırlatmak isterim ki Cumhuriyet Halk Partisi 96 yıllık tarihi boyunca hiç bir terör örgütü ile yan yana gelmemiş, aynı yolda yürümemiş, aynı yağmurda ıslanmamıştır. 17 yıldır ülkeyi yönetenlerin zaman zaman beraber aynı yolda yürüdükleri örgütlerle, Cumhuriyet Halk Partisi olarak kesin bir dille karşı çıkmamıza rağmen, yaptıkları işbirliklerinin ülkemizin başına ne gibi sonuçlar açtığını bugün ekonomiden, toplum huzuruna kadar her alanda acı bir şekilde yaşıyor, hissediyoruz.

SALDIRI YALAN İFADELERİN ÜRÜNÜ

Kendi işbirliklerinin acı bedelini bizlere yıkmak isteyen İktidar mensuplarının halkı kin ve nefrete teşvik eden, partimizi hedef gösteren açıklamaları sonucu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı şehit cenazesinde alçakça bir saldırıya uğramıştır. Sığındığı evin önünde ‘O evi yakın’ naraları atılmıştır. Saldırganlar sevk edildikleri mahkemede ‘AK Parti liderlerinin yaptıkları açıklamalardan etkilendim bu sebeple eylemi gerçekleştirdim’ açıklamalarında bulunmuşlardır. Tüm olaylar açıkça göstermiştir ki gerçekleşen alçakça saldırı, iktidarın oy kaygısı ile yaptığı iftira dolu yalan ifadelerin ürünüdür.

NE DEĞİŞTİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de bu yalana ortak olmuş ve yine aynı iftiraları sürdürdüğü bir açıklama yapmıştır. Arşivleri biraz karıştırdığımızda iktidarın, terör örgütü elebaşı olan kişi için ‘Sayın’ ifadesi kullandığı, bir takım seçim mitinglerinde bu kişinin posterlerinin asılmasına izin verdiği, yine iktidarın cemaatle yan yana yürüdüğü dönemlerde Aydın Ünlü’nün yaptığı karşıt açıklamaları bulabiliriz. Aydın Ünlü’ye sormak istiyorum; geçmişte türlü türlü ortaklıklar için iktidara yaptığınız karşıt açıklamalardan sonra ne değişti? O ZAMAN NEDEN SUSTUNUZ?

2017 yılında PKK ve YPG destekçisi, finansçısı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani cumhurbaşkanı ile görüşmek için İstanbul Atatürk Havaalanı’na indiğinde burada ve Ankara Esenboğa Havaalanı’nda, Devlet Konuk Evi’nde sözde Kürdistan bayrağı göndere çekildiğinde neden sustunuz? Dilinizden bir türlü düşürmediğiniz ithamınız olan HDP ile aynı kareye girmek bir yana, sınır kapılarında iktidar mensupları tarafından teröristler karşılandığında bizlerle nasıl bu olayın kabul edilemez olduğunu savunduğunuzu hatırlayın.Bu yaşananları size unutturan nedir?

YOL GÖSTERİCİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TÜR

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 6 ilkesi olan Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devrimcilik, Milliyetçilik ve Devletçilik doğrultusunda asla şiarımızdan taviz vermeden, kimseyi ötekileştirmeden, bu vatan toprağında yaşayan herkesi kucaklayacak söylem ve çalışmalara imza atmaya, milli değerlerimize, kültürümüze, şehitlerimize, tüm vatan kahramanlarımıza ve vatandaşlarımızın haklarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizim yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür, başka kimse haddi olmayan bir yol göstericiliğine soyunmaya kalkışmasın”

24 Nis 2019 - 14:20 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İzmitli - sevgili başkan bu kişiye dikkate alıp cevap vermeniz bile gereksiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 14:20


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler