Sancaklı bakın neden katılmamış?

MHP Kocaeli Milletvekili ve 1. Sıra adayı Saffet Sancaklı, aday tanıtım toplantısına neden katılmadığını açıkladı

MHP Kocaeli milletvekili aday tanıtım toplantısına katılamayan mevcut milletvekili ve 1. Sıra adayı Saffet Sancaklı tartışmalara “Resmi görevlendirildim. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Bosna’daydım” cümleleri ile son noktayı koydu.

MHP Kocaeli milletvekili aday tanıtım toplantısına neden katılmadığını açıkladı. MHP’li Vekil Sancaklı, “Aday tanıtım toplantısına katılamadım çünkü resmi görevlendirildim. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Bosna’daydım. Soydaşlarımızı yalnız bırakmadım. MHP’yi temsilen katıldım. Resmi görevlendirme olduğundan program dışına çıkamazdım. Yarın MHP Kocaeli İl binasında il başkanımızla birlikte startı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

22 May 2018 - 16:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Musa Adıyaman - Seçilemeyeceksin. Kocaelispor dan icraya verdiği alacağından vazgeçtin mi? Açıkla bilelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 16:59
01

İzmİtli - Startını git başka yerde ver meşgul etme izmitliyi bu il için ne yaptınız merak ediyorum. Nasıl milletin parasıyla keyif yapıyorsunuz bunuda merak ettim İzmit’e hiç bir katkınız yok Bosna’ya mı olacak aklımız la oynamayın artık bu kadar da cahil değiliz istemiyoz seçmicez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 16:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler